K-seniorien Golf-turnaus 12.6.2018

K-seniorien Golf-turnaus pelattiin tänä vuonna Alastaron kauniilla golfkentällä moottoriradan tuntumassa.

Mukana oli lähes 30 pelaajaa eri puolilta Suomea. Tälläkin kertaa sää suosi kisaa auringon paisteellaan ja tuuli piti huolen ilmastoinnista.

Järjestäjävuorossa oli Varsinais-Suomen kerho ja sen pj. Pekka Kalmi.

Miesten kilpailun voitti Martti Metsovuori, Hyvinkää Golf – seurasta pistebogey tuloksella 38. Toiseksi tuli Pekka Kalmi Alastaro Golf-seurasta tuloksella 36 ja kolmanneksi Risto Heikkinen Pirkanmaan Golf –seurasta tuloksella 34.

Naisten sarjassa voiton vei Teija Haikkola-Högström Sea Golf Rönnäs, tuloksella 36. Toiseksi tuli Tarja Metsovuori, Hyvinkää Golf seurasta tuloksella 26 ja kolmanneksi ylsi Merja Keskinen Archipelagia Golf Club 18 bogey-pisteellään.

Lähemmäs lippua pääsi Pentti Mononen, Laukaa Peurunka Golf – seurasta. Pisimmän driven löi Pertti Virtanen Laukaa Peurunkagolf –seurasta ja vähiten lyöntejä kierroksella oli Olli Nenosella, vain 92

Tulostaso kisassa oli erinomainen, parhaimmat liitteenä:

2018 Tulokset MIEHET

2018 Tulokset NAISET

Ensi vuonna kisaillaan Helsingin alueella Pekka Lehtisen johdolla, kuitenkin eri aikaan kuin Kesäkokous on.