Etelän golffarit Oulussa 11.-14.6.2024

with Ei kommentteja

Seitsemän Golffarin voimin lähdettiin kohti Oulua ja 11 kerran järjestettäviä valtakunnallisia K-seniorien Golfmestaruuskisoja Hattulan Golfkentän pihapiiristä tiistaina klo 9.00 pikkubussilla. Matkalla otettiin vielä Virroilta Iwendorffin Timo kyytiin ja niin oli neljän päivän golfseikkailu valmis alkamaan.

Oulussa, Hotelli Lasaretissa, meitä odotti muita reittejä tulleet Metsovuoren Tarja ja Martti sekä Riihimäen Retsi ja näin oli 11 henkilön golfjoukkueemme valmiina taisteluun, mutta sitä ennen nautimme maukkaan illallisen yhteishengen kohottamiseksi.

Maukkaan aamupalan jälkeen lähdimme kohti Virpiniemen Golf-keskusta, jossa ilmoittautumisen jälkeen lämmittelyt ja info tilaisuus ja näin oli kisa valmis alkamaan klo 10.00 yhteislähtönä. Aamupäivän pientä, vajaan tunnin kestänyttä sadekuuroa lukuun ottamatta, sää suosi pelaajia ja niinpä säilyimme melko lailla kastumatta kaunista kenttää kierrellessämme.

Kisan voitto tuli yhdeksännen kerran Etelä-Suomen senioreille, kun Riihimäen Reijo otti voiton tiukassa kisassa. Pokaalia pokkasi lisäksi Järvelän Kari kolmannella sijallaan ja niiasivat Metsovuoren Tarja toisella ja Pakarisen ”Lotta” kolmannella sijallaan.

Tämän jälkeen Metsovuoret ja Reijo Riihimäki joutuvat palaamaan Etelä-Suomen ruuhkiin, mutta loput pelaajat siirtyivät Kalajoelle ja jatkoivat jalon harrastuksen parissa seuraavana päivänä Kalajoen kauniilla ja hyväkuntoisella kentällä. Pelin jälkeen ajeltiin kaunista merenranta reittiä Pietarsaaren kautta Seinäjoelle, jossa yövyimme ja nautimme yhteisen illallisen.

Aamupalan jälkeen siirryimme Ruuhikosken Golfkentälle ja kolmas kierros alkoi klo 10.00 ja 10.10 lähdöillä. Yllättävät korkeuserot yllättivät pelaajamme ja tällä kertaa myös väylien kosteus yllätti, sillä rullit väylillä jäivät tosi lyhyiksi. Pelin jälkeen kevyt ruokailu ja auton nokka kohti etelää Virtojen kautta, johon Timo jätettiin ja sitten Hattulaan hakemaan autot ja kotia kohden.

Mukavalla matkalla olivat mukana, ei aakkosjärjestyksessä, Lasse Wallden, Kari Järvelä, Erkki Kääpä, Matti Karvinen, Helen Pakarinen ja Riku Pakarinen, Timo Iwendorff ja Pekka Lehtinen. Kuskina toimi Hannu Laakso.

Iso Kiitos kaikille matkalaisille!

Muistiinmerkitsijä Pekka Lehtinen