Pohjois-Karjalan K-seniorikerhon jäsenkirje 2 2019

with Ei kommentteja

Hyvää kesän jatkoa kaikille!

K-seniorien kolmas kesäkokous oli onnistunut tapahtuma, osallistujia oli n. 300. Meidän kerhosta oli 25 henkilöä, toiseksi eniten. Muutamien puheiden ja maistuvan juhlapäivällisen jälkeen nautittiin suomalaisista elokuvasävelmistä, joita esitttivät upeasti Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen Jorma Kuusiston ja Minna Lintukankaan säestämänä. Lauantaina saimme tutustua uuteen K-kampukseen Kalasatamassa ensimmäisenä vierailevana ryhmänä. Vaikka paikka ei ole vielä valmis, oli vaikutelma kiinnostava. Siellä ei ole erillisiä työhuoneita, vaan erilaisia yhteisiä tiloja joissa työskennellään.

Matkan aloitimme jo torstaiaamuna, menomatkalla tutustuimme Tuusulanjärvellä suurten suomalaisten taiteilijoitten koteihin. Edelleenkin asuttuna olevaan taidemaalari Eero Järnefeltin ateljeekotiin, Halosen niemeen, jossa sijaitsee Pekka Halosen hirsinen erämaa-ateljee sekä säveltäjämestari Jean Sibeliuksen Ainolaan. Tämä oli vain pintaraapaisu tähän upeaan taiteilijayhteisöön, siellä menisi hyvin useampikin päivä.

Perjantaina aamupäivällä vierailimme Suomenlinnassa. Siellä katsoimme ensin filmin Suomenlinnan vaiheista ja sen jälkeen teimme n. tunnin kierroksen opaan johdolla. Saimme kuulla lisää mielenkiintoisia asioita. Suomenlinna on erittäin hyvä retkikohde, nytkin siellä oli paljon ihmisiä kiertelemässä, piknikillä ja uimassa. Sää suosi meitä ehkä liiankin helteisenä.

Sitten kesän tapahtumiin.

Koko perheen tapahtuma K-plussaravit 1.7. klo 18:00 Joensuun raviradalla.

Kesäteatteri Utran Uudessa Teatterissa ke 7.8. 2019 klo 15:00
Jaakko Tepon tarinoihin perustuva musiikkikomedia Toivo Ryynäsen elämä ja teot. Esiintyjinä Eija Vilpas, Antti Heikkinen, Vilma Kinnunen Arto Heikkilä ja Janne Kinnunen.
Lipun hinta on 28 €, joka sisältää väliaikakahvin. Lipun saa ennen esitystä taloudenhoitajalta. Varatkaa tasaraha. Ilmoittautumiset Hilkalle 30.7. mennessä sähköposti hilkka.nissinen@suomi24.fi puhelimitse tai tekstiviestillä 050 328 6239. Utraan pääsee bussilla n:o 2 se lähtee KIrkkokadulta Taidemuseon vastapäätä 15 min. vaille ja 15 min. yli täyden tunnin. Matka kestää n. 25 min.

Syysretki Utran saarille 3.9.2019 klo 13:00 – 16.00
Olemme varanneet Utran kodan, joten säätila ei ole este lähtemiselle. Utran saaret on hyvin hoidettu virkistysalue, jonne on esteetön pääsy puusiltoja pitkin, saaren ympäri kiertää reilun kilometrin pituinen leveä polku. Tarjolla on nuotiomakkaraa ja kahvia tykötarpeineen.
Saarille pääsee bussilla n:o 2

Tervetuloa!