Savo-Kainuun jäsenkirje 30.8.2015

with Ei kommentteja

SAVO-KAINUUN K-seniorikerho                            Jännevirralla 30.08.2015

Hyvät K-seniorikerholaiset!

Oli sitten tämmöinen kesä – märkä ja kolea, vihreä kumminkin. Elokuu onneksemme petrasi aurinkoisine ”hellepäivineen” kesän mainetta ja marjojen makua.

Sää on turvallinen puheenaihe, siitä voi aina olla ”jotakin” mieltä. Lapsenlapseni lomailivat heinäkuussa Suomessa ja täällähän satoi. Lilja, 11 v, heräsi ensimmäisenä Suomen aamunaan riemastuneena kuulemaansa sateen ääneen. Kotona Kaliforniassa ei ole satanut pisaraakaan tämän vuoden aikana, ei siis ollut ihme, että sateen ropina kuulosti musiikilta.

Kohtaamisia

Jyväskylän kesätapaaminen kesäkuussa kokosi yli 400 K-senioria ympäri Suomea, Savo-Kainuusta mukana ”kourallinen”. Tuttuja halattiin ja uusia tuttavia tavataan taas Ikaalisen Kylpylässä kesäkuussa 2017. Mukaan mahtuu ainakin pari kourallista savo-kainuulaisia.

Portugalin matka on lähtöä vaille valmis. Lento Kuopiosta lähtee tiistaina 22.09.2015 klo 09:55. Aurinkoista ja lämmintä lomamatkaa lähtijöille!

Muutos

Runnin kylpylässä pe-la 06.-07.11.2015 pidettäväksi ilmoitetun syyskokouksen paikka ja aika muuttuvat. Runnilta ilmoitettiin Olavi Virta-konsertin peruuntuvan ja heidän esittämänsä varaohjelma ei saanut kannatusta.

Syyskokous

Syyskokous pidetään Kuopiossa torstaina 15.10.2015 Hotelli-Ravintola Savoniassa. Kokouspäivän ohjelmapakettiin kuuluvat tutustuminen Kuopion Ortodoksiseen kirkkomuseoon, päivällinen Ravintola Savoniassa ja konsertti Kuopion Musiikkikeskuksessa, jossa esiintyvät Hurmaavat supernaiset-trio Vieno Kekkonen, Pirkko Mannola ja Marjatta Leppänen.
Lataa tästä kokouskutsu, ohjelma, ilmoittautumislomake ja Moilasen bussin aikataulu: Savo_Kainuu_syyskokouskutsu_aikataulu_ilmoittautumislomake

Postia Sinulle

Postia tulee jäsenmaksunsa maksaneille. Tarkista, että maksusi on suoritettu.

…nyt tiedän
mitä onni on…
…siitä on paha kertoa, se ei pysy paikallaan
hetki – joka meni….
Teemu Hirvilammi

 

Näkemisiin
toivoo Malla, pj