Savo-Kainuun K-seniorikerhon jäsenkirje 10.2.2016

with Ei kommentteja

SAVO-KAINUUN K-seniorikerho                        Jännevirta 10.02.2016

Hyvät K-seniorit,

OIKEIN HYVÄÄ VUOTTA 2016!

Olipa raikas vastaanotto Kuopion lentoasemalla sunnuntai-iltana 17.01., kun Pakkasherra paiskasi 28 pakkasasteen huurut purevan tuulen kera takin helmojen alle. Siinä oli tervetulo-hymy hyytymäisillään, mutta kaunis hohtavan valkoinen talvimaisema lämmitti mieltä. Arkeen on palattu ja ”kotoutuminen” hyvässä vauhdissa.

Tavataan Iisalmen Raatihuoneella la 05.03.2016 klo 15.00 kevätkokouksen ja Kulkurin valssin merkeissä.

Vanhasta historiallisesta Raatihuoneesta on tehty viihtyisä ja tunnelmallinen pitopaikka, jonka toimivuuden testaamme kokouspäivänämme. Sihteeri-Aino odottaa pikaisia ja sitovia ilmoittautumisia, ravintola ja teatteri odottavat vahvistustamme osallistujamäärästä. Lämpimästi tervetuloa!

Turkuun ja Ahvenanmaalle matkataan ma-pe 06.-10.06.2016.

Lähtö on Kajaanista ja matkareitit voimme suunnitella kiinnostuksemme mukaan, valmista on laivamatka Turusta Maarianhaminaan ja saariston kautta Kustaviin, kohteissa asiantuntevat oppaat, tavataan kenties jokunen Turun kerhon jäsen, järjestetään bussimatkalle ohjelmaa ym.ym.

Muutamia käytännön asioita on vielä tekeillä, mutta tarkentuvat lähiviikkoina. Paketin hinta matkoineen, oppaineen, laivalippuineen, puolihoitoineen alle 500 €/hlö.

Retki Turun seudulle ja Ahvenanmaan saaristoon herätti suurta kiinnostusta syyskokousväen keskuudessa. Matka toteutuu, kun osallistujia on vähintään 25.

Infoa

Valtakunnallinen Golf-turnaus Paltamossa kisataan 15.06.2016.

Paltamo alueena kuuluu Ouluun, mutta alueen jäsenet Savo-Kainuun kerhoon.

Jäsen/kannatusmaksu on 20 €/jäsen. Eräpäivä maksulle on 04.03.2016. Maksamalla jäsenmaksun varmistat postin kulun.

Muistutukseksi sääntöjemme 2. pykälä:

Kerhon tarkoituksena on pitää jäsenistönsä aktiivisena henkisesti ja fyysisesti järjestämällä jäsen/kannatusmaksunsa maksaneille virkistystoimintaa sekä yhteisiä retkiä koti- ja ulkomaille.

Kokouspäivien yhteydessä virkistytään ja matkat ovat matkoja.

Toimintaa järjestetään, osanottajia riittää.

 

Viihdytään yhdessä

Toivoo Malla, pj