Savo-Kainuun K-seniorikerhon jäsenkirje 2/2017

with Ei kommentteja

SAVO-KAINUUN K-seniorikerho

Jännevirralla 12.02.2017

 

HYVÄT SAVO-KAINUUN K-SENIORIT!

Koti-Suomen sadannetta itsenäistä vuotta on eletty jo puolitoista kuukautta ja amerikkalaiset ovat kuunnelleet uuden, vähemmällä äänimäärällä valituksi tulleen presidentti Trumpin  ”vaihtoehtoisia totuuksia” reilun kuukauden. Savolainen sanoisi tässä kohtaa ”huasta totta tai valetta, puoljtotuuvet luokitellaan emävalleiksi”.

Totuus kuitenkin on, että kerhomme 33. toimintavuosi tarjoaa jäsenilleen leppoista yhdessäoloa erilaisten tapahtumien merkeissä.

 

Kevätkokous-  ja virkistymispäivä

lauantaina 18.03.2017 Iisalmessa Ravintola Raatihuoneella alkaen klo 11.00.

Aloitamme kevätkokousasioilla, katsomme päivänäytöksen ikääntymisen iloista ja/tai murheista nimellä ” VIELÄ EHTII.” Iisalmen       kulttuurikeskuksessa, josta palaamme takaisin Raatihuoneelle päivälliselle ja vaihtamaan kuulumisia.

Kokouskutsu asialistoineen, aikatauluineen ja ilmoittautumislomakkeineen on tullut jäsenille postitse.

Kokouspaketin hinnan 63 €, kannatusmaksun 20 € ja kokoukseen sitovan ilmoittautumisen eräpäivä on perjantaina Matin-päivänä 24.02.2017.

 

Kesäretki Hämeessä

reitillä HÄMEENLINNA-TAMPERE-IKAALINEN  tehdään to-su  15.06. – 18.06.2017.

Matkan ohjelma, reitti ja aikataulu tarkistettiin ja tarkennettiin johtokunnan päätöksellä tammikuussa.  Linja-autoliike E. Ahonen Ky teki uuden tarjouksen tarkennettujen toivomuksiemme mukaan.  Yksityiskohtainen matkaohjelma on postitettu jäsenille. Päiväohjelmat ovat tiiviitä ja kohteet mielenkiintoisia. Matkan hinta on porrastettu lähtijämäärän mukaan. Kerho tarjoaa matkalaisille kesäteatterin Pyynikillä ja iltakahvit esityksen päätteeksi.

Kesämatkalle ilmoittautuminen viimeistään ma 27.03.2017 sihteeri Ainolle:
puh. 050-3508743  tai sähköpostilla.

 

K-seniorit IKAALINEN KUTSUU…

-Golf                                   perjantaina 16.06.2017
-Kesäkokous II                   lauantaina  17.06.2017

Kesäretkemme ohjelmaan yhdistettiin valtakunnallinen K-seniorien kesäkokous II lauantai-iltapäivän ja -illan virkistykseksi ja viihteeksi. Päivän aikataulutettu ohjelma on postitettu jsenille.

Majoitumme Ikaalisten Kylpylässä  2hh:ssa, mahdollista varata myös 1hh. Iltapäivän cocktail-tilaisuus on nimensä mukaan vapaamuotoinen jutustelu- ja tutustumishetki. Maininki-Salissa ”Aurinkoiset asenteet” Olli Linjalan vetemänä antaa vinkkejä iloiseen elämään ja parisuhteeseen. Jokainen voi noukkia parhaat palat tarpeen mukaan omaan käyttöön.

Iltajuhla aloitetaan kolmen aterian juhlapäivällisellä ravintolasali Violettassa. Pöytiin järjestymme ruokailun ajaksi kerhoittain. Tilaisuus jatkuu virallisilla tervehdyksillä ja puheiden jälkeen viihdytään uusien ja entisten tuttavien seurassa. Juhlat päättyvät, kun siltä tuntuu.

Sunnuntaiaamuna tapaamme aamupalalla ja klo 09.00 Ahosen bussissa istuu vähintään 35 henkilön porukka valmiina kotimatkalle.

K-kauppiasliitto tukee 20 €:lla/hlö ja ohjelma on K-senioreille maksuton. Kesäkokouspaketin hinta on osallistujille 139 €/hlö saadun tuen jälkeen.

Jos Sinulla on SVL:n ja K-kauppiasliiton ansiomerkkejä, laita ne rintapieleen, asukodi Juhlava Smart Casual. Jokaisella on ainakin K-seniori-pinssi!

Koko Hämeen matkan hinta koostuu Linja-autoliike Ahosen porrastetusta  hinnasta ja Ikaalisen Kylpylän Kesäkokous II:n 139 €:sta. Mitä enempi osallistujia on, sitä edullisempi loppusumma tulee olemaan.

 

Takaisin veto

Syysmatka Pietariin ei toteudu syksyllä. Matkan valmistelutyö vaatii aikaa ja riittävän määrän lähtijöitä – sitovasti. Pahoittelen…

 

Kerhojen vierailut

Saimme hyvää palautetta Turusta viime kesäisestä vierailustamme. Keitä kutsumme Savo-Kainuuseen?

 

Ystävänpäivää

…Hyvät ystävät tuntevat elämäsi parhaat muistot,

parhaat ystävät ovat eläneet ne kanssasi…

Hyvä ystävä, eletään yhdessä hyvät hetket ja kerätään mukavia matkamuistoja!

Näkemisiin….

Malla, pj