Savo-Kainuun K-seniorikerhon jäsenkirje 26.9.2016

with Ei kommentteja

Jännevirta  26.09.2016

Hyvät K-senioriystävät!

Miten tässä näin taas kävi? Hetkinen sitten teille pääsiäistä toivottelin huhtikuun auringon huumassa, nyt syysaurinko paistaa matalalla ja tuuli riepottelee pihakoivun lehdet pitkin nurmikkoa. Toivotan kiireesti hyvää syksyä, ennenkuin joulu pakkaa päälle!

Kulunut aika        

Kevätkokous pidettiin Iisalmen Raatihuoneella.  Yhteisesti päätettiin, että tänä toimintavuonna matkustetaan kotimaassa.
Kesämatka tehtiin Varsinais-Suomen ja Turun kautta Ahvenanmaalle ja saaristoreittiä takaisin mantereelle.  Aikaa varasimme riittävästi elämyksille ja kokemuksille. Turun kerholaisten järjestämä lohikeittoillallinen Ruissalossa oli vaikuttava vieraanvaraisuudessaan. Jos saamme turkulaiset joskus vieraiksemme, löytyy alueeltamme eksotiikkaa tarjottavaksi. Tuliaisiksi viemämme kainuulaiset rönttöset ja savolainen ruisleipä antoivat heille esimakua ruokakulttuuriimme. Matkalle osallistui  34 kerholaista. Kiitos heille mukanaolosta hyvässä yhteishengessä.
Vuoden 2016 golf-kisa pelattiin Paltamossa  kesäkuun 15. päivänä. Kerhomme edustajille hatunnosto isännöimisestä!

Siunattu hulluus

Kajaanin kaupunginteatterissa lokakuun 27. päivänä 2016 pani vauhtia syyskokouksen järjestämiseen. Sihteeri-Ainon laatima kokouskutsu päivän ohjelmineen ja aikatauluineen löytyy tästä. Muistiliiton luentoa odotan mielenkiinnolla.
Syyskokouksessa päätetään ensi vuoden toiminnasta ja matkatoivomuksia on johtokunnalle esitetty.  Toivelistalla on esimerkiksi matka Pietariin, Viron kylpylät kiinnostavat ja ruskaretki on myös hyvä vaihtoehto.
Hyvät K-seniorit – te päätätte, johtokunta järjestää…

Fakta

Valtakunnallinen K-senioreiden tapaaminen, järjestyksessä toinen, järjestetään la-su 17.-18.06.2017 Ikaalisen Kylpylässä. Tapahtuman yhteyteen lisäämme muutaman päivän tutustuaksemme Hämeenlinnan ja Tampereen ympäristöön. Pyynikin kesäteatteri aloittaa sopivasti esityksensä ko. ajankohtana.

Hyvät K-senioriystävät,

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA SYYSKOKOUKSEEN KAJAANIIN, WANHALLA KERHOLLA TAVATAAN! Kutsu ja esityslista

Heli Laaksosta  lainaten, Turun matkaa muistellen:
”Ei ol vaalevaharmat hajuka mihe menos
ei mittän käsityst mist päin tultti eikä ajatustaka misä olla.
Mut arvakka mitä!  Ei haitta!
Tämmöttös ei voi ainaka eksy.”

Ystävällisesti, Malla, pj