Ikaalisten kylpyläK-senioreiden Kesäkokous 2017

 

Odotettu kesätapaaminen K-senioreille järjestettiin Ikaalisten Kylpylässä lauantaina 17.6.2017. Paikalla oli lähes 300 henkilöä. Eniten oli väkeä Pohjanmaalta (yli 40 h), sitten Pirkanmaalta (lähes 40 h). Tapahtuman tunnelma oli valoisa ja mukava.

Ohjelmassa oli mm. ”Turpakäräjät” cocktail-tilaisuus sekä Olli Linjalan pitämä luento ”Ilolla ja positiivisuudella eteenpäin”.

Yhdessä kuunneltiin levyltä myös ”Kylän keidas” -runo. Tapani Pertun lausuma ja Eino Leinon kirjoittama ”Kylän keidas” tuotettiin ”K-lauluja vuosien varrelta” levylle sekä juhlaan Helsingin Messukeskuksessa v. 2002, jolloin K-kauppiasliitto täytti 90 vuotta.

Illan kruunasi juhlapäivällinen, jonne Keskon tervehdyksen toi johtaja Matti Mettälä ja K-kauppiasliiton tervehdyksen pj. Toni Pokela. Kesäkokouksen isäntänä toimi Pirkanmaan kerhon pj. Jukka Petäjä.

Tapahtumassa palkittiin myös aktiivisimmat aluekerhot, jotka olivat päivittäneet eniten Facebookia ja nettisivuja. Facebook-sarjassa aktiivisin oli Lappi ja kunniamaininnan saivat Varsinais-Suomi ja Savo-Karjala. Nettisivujen päivittämisessä aktiivisin oli Varsinais-Suomi ja kunniamaininnat menivät Oululle ja Etelä-Suomelle.

Ikaalinen tarjosi hyvät puitteet ja kauniin sään Kesäkokoukselle, te tarjositte puolestaan loistavan yleisön ja tunnelman. Kiitos kaikille osallistuneille!

Edellisenä päivänä pe 16.6. järjestettiin K-senioreiden Golf-turnaus Ikaalisten kentällä. Katso Golf-turnauksen tulokset.

Seuraava K-senioreiden kesäkokous pidetään Helsingissä vuonna 2019 ja sen jälkeen vuonna 2021 Rovaniemellä. Golf-turnaus on ensi kesänä ennen juhannusta Varsinais-Suomen kerhon alueella.

 

Lue juttu vuoden 2015 Kesäkokouksesta.