Oulun K-seniorit ry. Vuosikokous ja Pikkujoulu 29.11.2021 Oulu Ravintola Perla.

Oulun-K-seniorikerho ry. vietti 29.11.2021 Oulussa ravintola Perlassa, alkaen klo 15:00 sääntöjen määräämän vuosikokouksen ja Pikkujoulun. Paikalla 30 kerholaista
Virallisen kokousohjelman jälkeen meille esiintyi eilisen (Oulussa olleen)Tiernapoikakilpailun voittajat LEEVIN LAULAJAT – hyvällä, rohkealla esityksellä ja laulaen moniäänisesti – Moni seniori totesi esityksen jälkeen emme ole ennen kuulleet näin tasokasta esitystä vaikka monia on jo keritty kuulla !
Meille lauloi esiintyvä laulutaiteilijamme - kerhomme jäsen Reijo Alatalo tyttönsä säestyksellä ja tarjosi ostettavaksi - joulu iloa tuomaan, juuri ilmestynyttä omalla äänellä laulettua joululevyään.
Monipuolisen Jouluruoan jälkeen saimme myös yhteisesti säestäjän ja Reijon ohjauksessa laulaa joululauluja.
-Korona rajoitukset huomioimme - ”tilaisuus oli yksityistilaisuus”
-Kokouksessa päätetyt 2022 toimijat ja toimintasuunnitelma tulee vuoden vaihteessa yhteisille www.sivuillemme Oulu osioon.
Kuvat Jukan ja Arjan ottamia. Kiitos esiintyjille ja mukana olleille ja Hyvää Joulunodotusta kaikille senioreille ja ystävillemme. O.K

 

K-SENIORIEN KESÄKOUS IV ROVANIEMELLÄ 25.09.21- 26.9.21

Oulun K-seniorikerholaiset 20 henkilöä, kiittävän Lapin K-senioreita erinomaisesti järjestetystä tapahtumasta! Kaikki toimi todella hienosti; järjestelyt, ruoka, hotelli, ohjelma ym. oli ihan huippua!!
Kiitokset myös kaikille ystäville ja kollegoille ympäri Suomen! Olipa tosi mukava viimein nähdä livenä!
Lauantaina vierailimme omalla ohjelmalla, tiedekeskus Arktikumissa, jossa meillä oli opastettu kierros. Todella mielenkiintoinen ja käymisen arvoinen paikka. Lyhyellä visiitillä ehdimme raapaista vain pintaa. Ohjelman lepoaika antoi mahdollisuuden porinoida tuttujen kesken tai sai nauttia levosta.
26.9.21 Sunnuntaina, paluumatkalla kotiin kävimme Posiolla Pentik -Mäellä, meille kerrottiin mm. yrityksen pitkästä historiasta ja Anu ja Topi Pentikäisen uran vaihteista. Ja myymälästä tietysti tarttui mukaan yhtä sun toista ihanaa!
Vielä kävimme tutustumassa Syötteen tarjontaan mm. uuteen, tulipalossa tuhoutuneen tilalle rakennettuun Iso-Syötteen Tunturihotelliin, jossa meille esiteltiin mm hulppea 95m2 Feeniks -sviitti. Kuvassa osa porukkaa Skywalk -näköalasillalla. Upeat näköalat!
Kun lähtee yhteiselle matkalle kiireettömästi saa nähda tuttuja ja jutella kuulumisia – antaa monenlaista virkeyttä K-seniorin elämän päivään ! Kiitos mukana olleille.

Kesäpäivä Ainolan puistossa.
Oulun K-seniorikerholaiset viettivät kesäpäivää Oulun kaupungin Ainola poistossa 16.06.2021 seurustellen, keskustellen, 2 Mölkkyä ja Petangia pelaten, nyt kun koronarajoitukset antoi myöten. Pelin aikana tutkailimme miten ja ”monellako yöllä” teemme Rovaniemen kesäkokousmatkan 25.09.2021
Pelijakson jälkeen siirryttiin sisätiloihin nauttimaan maukas, runsashöysteinen LOHIKEITTO ja kahvit.
Kahvittelun lomassa tutkailtiin ja arvailtiin Veijon T. tietovisan kysymysten vastauksia. Kiitos Veijolle laatimisesta - vaikka itse oli jo toisella koronapiikillä Rantsilassa.
Lopuksi arvottiin kolme pulloa Pirkka-viiniä mukana olleiden kesken.
Kesän aikana joka toinen keskiviikko kokoontuu senioreita ”toriparlamenttiin torille omakustanteisille kahveille” sihteeri laittaa kutsun aina edellisenä sunnuntaina ja paikalle saapuu kenen ohjelmaa se sopii.
Sääkin suosi - Kiitos osallistujille – nautimme kiireettömästä yhdessä olosta. Hyvää kesäaikaa kaikkille - syksyllä aloitetaan jos korona suo taas normaali toiminta - Aleksinkulmaan on varattu tilat kuukausikokouksille. Kiitoksia O.K

Hyvä Oulun K-seniori !

Tammikuussa ei kokoonnuta jäsenkokoukseen koronatilanteen takia.

Aleksinkulma on ilmoittanut olevansa suljettuna 1.2.2021 saakka, koska koronatilanne on Pohjois-Pohjanmaalla edelleen leviämisvaiheessa.

Videokeskusteluita jatketaan keskiviikkoisin klo 10.00 alkaen Google Meet -palvelulla. Mikäli haluat uutena mukaan porinoihin, ilmoita Osmolle tai Arjalle. Lähetämme myös tarvittaessa ohjeet.

Yritetään myös tavata kasvokkain kahvittelun merkeissä kunhan korona ja pakkastilanne hellittää

Seurataan tilannetta ja pysytään terveinä.

 

Oulun K-seniorit ry. piti v.2020 syyskokouksensa 18.11. klo14:00 alkaen. Ravintola PERLAN tiloissa Löytynkatu 7 Oulussa.

- Aluksi nautittiin kerhontarjoama maukas keittolounas lisukkeineen.

- Poliisista Merja Rasinkangas piti ansiokkaan esityksen, aiheena Arkiturvallisuus ja Liikenteen sääntöjen muutokset.

- Pidettiin vuosikokous, valittiin v.2021 toimijat ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma talousarvioineen.

- Toimintasuunnitelma ja toimijat yhteystietoineen laitetaan kerhon ww. sivuille.

Kiitos ja hyvää joulun odotusta kaikille.

Oulun K-seniorit kokoustivat 22.10. Aleksinkulmassa. Keskon aluejohtaja Jari Saarinen vieraili kokouksessa ja kertoi meille mielenkiintoisia, ajankohtaisia ja etupäässä hyviä Keskon ja K-kauppiaiden korona-ajan ym. uutisia. Puheenvuoro oli keskustelunomainen ja kerholaiset ottivatkin innokkaasti kantaa, kommentoivat ja kyselivät. Todettiin, että ensi viikolla tulevat ulos tuoreet myynti- ja tulosluvut.

Keskon nettisivuja kannattaa seurata. Hyvää infoa tarjolla.

Myös keskusteltiin ja kyseltiin jäseniltä toiveita ensi vuoden 2021 toimintasuunnitelmaa varten.

Hallitus sai eväitä ja siltä pohjalta hioo ja työstää jo aloitettua suunnitelmaa.

Perinteisesti lopuksi tehtiin vielä tietokilpailu ja arvottiin palkinnoksi kahvia.

Turvavälejä noudatettiin ja maskeja ja käsidesiä oli tarjolla kokoustilassa.

Seuraava kokous on sääntömääräinen syyskokous marraskuun 18 pnä. AM.

 

Oulun kerho piti 1.7.2020 Video tapaamisen Seuraava tapaaminen on 8.7.2020 klo 10.00 Viesti
halusi Osmolle lle tai Arjalle> niin laitamme kutsun. Haluamme luoda näin
yhteydenpitomahdollisuuden - yhdessä rupattelua - kuulumisten kertomisia ja toistensä
näkemisen jne. O.K

Oulun K-seniorikerho kokoontui 16.6.2020 Kiimingin Koitelinkosken Kahvion Patiolla. Pidimme koronan siirtämän vuosikokouksen, suunnittelimme syksyn toimintaa. Kuulimme mielenkiintoisen Pirjon sähköpyörä esityksen –” yksi ulkomaan matka säästöön saa sähköavusteisen kunnonpidon apuvälineen – mikä tuo uutta intoa liikuntaan” !

Raijaleena piti meille tietovisan – olikohan osa kysymyksistä ajankohtaan nähden vähän vaikeita ? – Arvottiin PIRKKA sampanjapullo – Onni Suosi tällä kertaa Arjaa

Juotiin lättykahvit/teet – paisettiin makkaroita ja ”porinoitiin yhdessä ollen – kuulumisia vaihtaen  ”  Aikaa vierähti lähes kolme tuntia – nyt kiire ei ollut kellään – kun sää suosi ja muistettiin korana etäisyydet.

HYVÄÄ JUHANNUKSENAIKAA JA KESÄÄ KAIKILLE SENIOREILLE TOIVOTTAA Oulun SENIORIT! O.K

 

 

 

 

 

 

Oulun K-senioreiden 23 hengen ryhmä oli tänä aamuna tutustumassa Kaakkurin K-Citymarketin sushi-konseptiin. Ensin kahviteltiin, sitten kuultiin kauppias Risto Kontturilta kaupan kuulumisia ja lukuja mm. liikevaihdosta, henkilökunta- ja neliö- ja artikkelimääristä. Kuultiin myös, että hintalaput luodaan nykyään sähköisesti ja päivittyvät samalla kassajärjestelmään, joka minimoi virheet. Vain isot hintajulisteet tehdään käsin. Kuultiin myös, että verkkokauppa on nykyään jo 5% liikevaihdosta ja työllistään 13-14 henkeä! Sushi-pisteessä työskentelee 7-8 henkeä, Sushi-piste on japanilaisomisteinen, ns. shop-in-shop -malli. Lopuksi maisteltiin susheja, osalle olivat uusi tuttavuus. Olipa mielenkiintoinen aamupäivä! Kiitokset kaikille paikalla olleille ja etenkin kauppias Risto Kontturille. A.M  Huom. klikkaa kuvaa jos haluat katsella isompana.

Aluksi hallitus työsti kevään ohjelma-asioita. Aluksi nautittiin Auli P ja Reginan  P:n keittämät ja laittamat ”Laskiaispullakahvit”. Kokouksemme esitelmän piti Metsäkeskuksen Elias Heikkinen – aiheenaan Metsän hiilinielu ja sen merkitys. Hyvillä kysymyksillä avarrettiin esitystä meille. Lopuksi piti meille RaijaLeena S. tietovisan – kysymyksiin mietittiin vastauksia ja arvailtiikin porukalla mikähän on oikea vastaus ? Tekijä avasi kysymyksiä ja antoi oikeat vastaukset.

Kokousesitti, että RaijaLeena saa tehdä seuraankin kokoukseen Tietovisan meille pähkäiltäväksi Kiitos osallistujille O.K Paikalla 20 osallistujaa.

Meillä on tarkoitus kokoontua 11.3.2020 klo 10.00 Tutustumaan Sushin tekoon ja maisteluunkin Kaakkurin Citymarkettiin – Kauppias Risto K on lupautunut valaisemaan  asiaa meille. Ennakko ilmoittautuneille Kerho kustantaa  makupalat. Erillinen kutsu tulee kun Jukka M. on sopinut. Ilmoittautumiset sihteeri Arjalle. Tervetuloa mukaan O K.

 

 

 

.

 

Oulun-K-seniorikerho ry. piti tammikuun 2020 kokoontumisen 15. pnä Aleksinkulmassa.

Muistettiin v.2019 poisnukkuneita jäseniä  yhteisellä hiljaisella hetkellä. Juotiin täytekakkukahvit v.2019 tasavuosia täyttäneiden kunniaksi. Pohdittiin ja päätettiin tehdä selvitystä, mitä me voidaan tehdä yhdessä ja erikseen, -K- ryhmässä elämäntyön tehneiden hyväksi -  ”elämän iltapuolella ” – jääneet yksin kotiin – liikkumisen huonoa  – viettävät laitoshoidossa – omaisia ei ole tai on kaukana jne. Selvitetään ja tiedostetaan ketä he ovat ja mikä on tilanne. Päätettiin selvittää asianhoitovaltuutusta ja miten varautua kun elämänkumppani poistuu  - jotta asiat voi hoitua ilman tilien sulkeutumista.

Kerho tekee v. 202 matkan suuntana nyt Islanti 17.-20.4.2020 Järjestäjänä Pohjolan matka. Yhteyshenkilö meillä Jukka Marttila.

Kokoontumisen  lopuksi vastattiin ja arvailtiin ” Veijon tietovisaan ” – Kiitos Tolosen Veijolle hyvistä ja monipuolisista kysymyksistä – Lopuksi arvottiin palkinnot – Kiitos mukana olleille. O.K

 

Aiempien vuosien jutut ja kuvat löydät täältä >>

Säännöt

Yhteystiedot

OULUN K-SENIORIKERHO RY:N HALLITUS v.2021

Puheenjohtaja

Osmo Kuopusjärvi

puh. 040-3000 240

osmo.kuopusjarvi(at)luukku.com

Hallituksen jäsen / Varap.johtaja
Jukka Marttila

puh. 0500-686 893

marttilajukka58(at)gmail.com

Jäsenet
Veijo Tolonen                   puh.050-5612 099

Raimo Kauhanen             puh.0400-280 863

Maija Uusijärvi-Haipus    puh.040-5838 914

Erkki Särkelä                    puh.0500-584 863

Arja Mäkipaaso                puh.0500-438 326

Pirjo Drushinin                 puh.050-3695 678

Sihteeri / varainhoitaja
Arja Mäkipaaso 
puh. 0500-438 326

amakipaaso(at)gmail.com

Varajäsenet
Erkki Sääskilahti  puh.0400-188 021

Jukka Tallgvist     puh. 050-4902 242

Pentti Partanen    puh. 045-1213 099

Veikko Hirvonen  puh. 0400-386 912

Markku Telin        puh.050-5956 160

Esa Pyyny            puh.040-5794 217

Toiminnantarkastaja
Mikko Kemilä      puh. 0500-588 080

Vara-toiminnantarkastaja

Jouko Huttunen   puh. 050-5224 480

Matkailutoimikunta v.2022

Jäsenet,  puheenjohtaja Jukka Marttila p. 0500-686 893,  jäsenet Reijo Heikkinen p. 0400-680 959 ja Pirjo Drushinin p.0500-893 160

Jäsenistö
Vuonna 2020 jäsenistöön kuuluu 103 jäsenmaksunsa maksanutta eläkkeellä olevaa K-kauppiasta ja keskolaista puolisoineen.

Jäsenmaksu v.2021 > 20,00€ / henkilö