Oulun K-seniorit ry. Vuoden 2023 toimintaa

Oulun K-seniorien pikkujoulu ja vuosikokous 18.11.23 sujui mallikkaasti.Ensin nautimme Oulun Teatterin Pikisalissa huikeasta Post-Kabaree -esityksestä, joka ei var
maan jättänyt ketään kylmäksi. Oli tanssia, laulua, musiikkia, sirkusta ja huimia akrobaattiesityksiä! Esiintyjien omaperäiset ja mielikuvitukselliset asut ja roolit hurmasivat. Kuvissa muutamia hahmoja; Noa, Mustavaris ja sirkusakrobaatit.
Teatterin jälkeen suuntasimme teatteriravintola Aulikseen, jossa alkuun pidettiin kerhon sääntömääräinen vuosikokous. Valittiin kerholle hallitus ja muut toimihenkilöt sekä hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024. Kokous sujui vauhdikkaasti etukäteen jäsenille toimitetun materiaalin ja ehdotuksen mukaisesti.
Vuosikokouksen jälkeen kerhon hallitus piti vielä pikakokouksen, jossa päätimme ensi kevään matkasta Berliiniin sekä kerhon tuesta matkalle. Tästä seuraa lisää myöhemmin.
Tämän jälkeen pääsimme nauttimaan maistuvasta jouluisesta buffetruokailusta, jonka jälkeen seurasimme vielä perinteisen Tiernapoika -esityksen.
Erittäin onnistunut iltapäivä kaiken kaikkiaan! Paikalla oli 29 kerholaista.AM.

Mukavaa joulunodotusta kaikille Suomen K-senioreille täältä Oulusta!

Oulun K-seniorien jäsenkokouksessa oli 18.10.2023 kuultiin Ritva ja Risto Kontturilta Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilystä Pariisiin, johon he osallistuivat heinäkuussa viime kesänä. Tapahtuma kerää rahaa vakavasti syöpäsairaiden lasten hoitoon ja tutkimukseen. Rahaa kerättiin lahjoituksina reilut 850.000 euroa ja se meni tarkoitukseensa Sylva ja Aamu Suomen Lasten syöpäsäätiön kautta. Oulusta mukana oli tänä kesänä 22 pyöräilijää ja koko Suomesta 200. Lisää tietoa kuvissa.
Kokouksessa käytiin myös puheenvuorokierros jäsenten kuulumisista, oman kunnon hoidosta ja ylläpidosta. Monenmoista liikuntaharrastusta kuulosti olevan, jos toki sairaudet ja välillä vaivat rajoittaa liikkumista.
Ensi kesän ulkomaanmatkan kohteesta saatiin mielipide. Eniten kiinnosti Berliinin matka ja sitä aletaan työstämään eteenpäin. Visailtiin myös perinteinen tietovisa.
Aluksi tietysti kahviteltiin. Paikalla oli 19 kerholaista..A.M.

Oli sateinen ja koleahko aamu 31.05.2023. Sade kuitenkin lakkasi ja seitsemän Oulun kerhon senioria saapui kahvittelemaan ja juttelemaan kauppahalliin.AM.

Oulun K-seniorien toukokuun kokouksessa oli paikalla 17 kerholaista. Kuultiin aluejohtaja Jari Saarisen kertomana Keskon kuulumisia tuloksesta ja verkostoasioista. Suunniteltiin myös ruskareissu Syötteelle syyskuussa.

19 huhtikuuta 2023
Kuukauden jäsenkokousta voi viettää näinkin. Oulun K-seniorit kokoontuivat tänään Liminganlahden luontokeskuksella ja lintutornilla. Ensin ulkoiltiin ja tarkkailtiin muuttolintuja, joita oli kuitenkin vielä vähän. Sää oli pilvinen, tuulinen ja koleahko ja lahti vielä jäässä. Siirryttiin makkaranpaistoon ja lopuksi juotiin kahvit Luontokeskuksen kahvilassa. Käytiin vielä läpi Lappeenrannan kesäkokousreissua ja muutama nimi saatiin ilmoittautumislistaan. Vielä ehtii! Kerho tarjosi makkarat ja kahvit. Mukana 16 kerholaista. Oli mukava päivä .AM.

KEVÄTMATKA ISLANTIIN ma-pe 03.-07.04.2023 (5pv)
Oulun K-seniorikerhon 18 henkinen porukka mielenkiintoisella ja mieleenpainuvalla matkalla Islannissa ennen Pääsiäistä.
Nähtiin Kultaisen kolmion kierroksella Thingvellirin kansallispuisto, jossa Islannin parlamentti perustettiin 900 -luvulla. Ihailtiin Geysirejä ja komeita Gullfossin vesiputouksia. Karulla geotermisellä rikkipurkaumien alueella haju ajoittain muistutti mätää kananmunaa!
Valasretkellä nähtiin ryhävalaita ja maitovalaita. Kävivät nopeasti pinnassa, vaikea saada kuvaan.
Nautittiin Blue Lagoonin kylpylän maitomaisesta mineraalipitoisesta vedestä. Kylpylä on tehty laavakentän päälle ja vesi on n. 36-38 aseista, hoitaa ihoa ja rentouttaa mielen. Vierailtiiin myös tomaattitilalla, jossa myös hevostallit ja siellä Islanninponeja. Ainoa hevosrotu, joka taitaa viisi askellajia, nähtiin hauska esitys.
Maisemat ja vuoret reitin varrella olivat komeat, karut ja vaihtelevat, kuten myös sää näin alkukeväästä.
Reykjavikin pääkatu on eläväinen ja värikäs erilaisine ja erimallisine taloineen. Komea konserttitalo Harpa ihastutti rannassa. Kuvat kertokoon puolestaan.AM. Jos halauat katsella kuvia suurempana > mene kuvan päälle ja likkaa hiirella kuvaa > tulee nuolet joilla liikkua kuvien keskellä.

Oulun K-seniorit kokoontuivat tänään 15.03.2023 sääntömääräiseen kevätkokoukseen ravintola Perlaan. Aluksi nautittiin maittavat lämpimät voileivät, jonka jälkeen käytiin kokouksen tärkeän asialistan kimppuun, eli viime vuoden tuloslaskelman ja tilinpäätöksen hyväksymiseen. Toiminnantarkastajan lausunto oli myönteinen ja tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.
Muina asioina viimeisteltiin Lappeenrannan kesäkokousreissua, aikataulut vielä tarkentuu ja kutsut lähtee jäsenille lähipäivinä. Myös sovittiin osallistumisesta kerhon perustajan ja puheenjohtajana pariinkin kertaan toimineen Kalervo Ikäheimon hautajaisiin. Syksyllä mahd. ruskaretki Syötteelle. DigiJelpparin esitys siirtyi huhtikuulle. Lopuksi juotiin kahvit ja vapaata seurustelua . Olipa mukava kokous! Paikalla 18 kerholaista.AM:

Oulun K-seniorit viettivät syyskokousta ja pikkujoulua Oulun teatterilla perjantaina 18.11.2022. Ensin katsottiin teatteriesitys Patriarkka ja sen jälkeen siirryttiin teatteriravintola Vänmanniin ensin sääntömääräisiin syyskokousasioihin.

Valittiin uusia henkilöitä hallitukseen ja myös sekä puheenjohtaja että varapuheenjohtaja vaihtuivat. Hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio v. 2023. Kokous vietiin ripeästi läpi, jäsenille oli toimitettu ehdotukset etukäteen tutustuttavaksi.

Kokouksen jälkeen siirryttiin jouluruokailun ja muun ohjelman pariin. Muistettiin, nostettiin malja ja kiitettiin 110-vuotiasta K-kauppiasliittoa diplomikauppias Reijo Anttilan puheessa.

Oulun seudun jouluperinteisiin kuuluu Tiernapoikaesitys ja tänäkin vuonna nähtiin ja kuultiin Leevin Laulajien huippuesitys!

Kerhomme jäsen Reijo Alatalo lauloi meille tyttärensä säestyksellä ja pikkujouluväkikin sai laulaa Reijon laulattamana.

Oli taas mukava tilaisuus, tärkeät asiat saatiin päätettyä, oli mukavaa ohjelmaa ja lämmintä yhdessäoloa.

Paikalla oli 35 jäsentä. Seuraavan kerran kokoonnutaan ensi vuonna.

Hyvää Joulun odotusta ja joulua kaikille K-senioreille!

 

taas perjantaina 22.4. Oulussa Marttojen koekeittiöllä oppimassa ja saamassa uusia ideoita omaan keittiöön, ruokavalioon ja ruoanlaittoon. Mukavaa yhdessä tekemistä ja tärkeää ravintoasiaa! Tämä oli ruokakurssisarjamme 2. kerta, kaikki tarttuvat rohkeasti uusiin haasteisiin ja homma alkaa jo sujumaan. Ja lopuksi tietysti syödään itse valmistetut maistuvat tuotokset. 😄 ( kuvat saa näkymään isompana kun klikkaa auki, näkyy koko kuva)

 

Oulun K-seniorien huhtikuun jäsenkokouksessa ravintola Perlassa saatiin kuulla todella mielenkiintoinen, ajankohtainen ja ajatuksia herättävä luento eversti evp Heikki Hiltulan pitämänä.

Luennon otsikkona oli "Putinin Venäjän ongelmat". Hän kävi läpi tosi asiantuntevalla ja vaikuttavalla tavalla Venäjän ja Neuvostoliiton historiaa aloittaen Iivana Suuren ja Julman ajoista, kertoi tsaarivallan ajoista, Leninin ja Stalinin aikakausista tähän päivään ja Putin sotaan Ukrainassa. Myös Ukrainan historiaa käsiteltiin.

Alkuun söimme lounasta, luennon jälkeen keskusteltiin omista kerhon asioista ja mm. päätettiin lähteä Katri Helenan konserttiin toukokuussa.

Paikalla oli 16 kerholaista. A.M

SENIORI SOPPAA   Oulun K-senioreille 23.03.22 Oulussa Marttojen toimitiloissa. Me valmistimme ohjauksessa monipuolisen, maistuvan ja terveellisen kolmen ruokalajin aterian. Me saimme maistella -makustella  ja syödä sen tilaisuuden päätteeksi ja pysähtyä keskustelemaan mitä uutta mahdollista muutosta jäi ”puremme alle muhimaan” ? .  Kiitos kannustava ohjaus toimi luontevasti Marttojen puolesta. Mielenkiintoista uutta oppimassa ! O.K

Oulun K-seniorit kokoustivat sääntömääräisen kevätkokouksen 16.3.22 ravintola Perlassa. Aloitettiin maistuvalla keitolla. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, v. 2021 tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajan lausunto. Hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus. "Virallisen" osion jälkeen siirryttiin muihin asioihin. Marttojen "Seniorin eväät" kampanjasta rakennetut ruokakurssit ovat saaneet hyvän vastaanoton ja kannatuksen ja toteutetaan. Jo ensi viikolla ensimmäinen ryhmä meitä (12 henk) kokoontuu Pohjois-Pohjanmaan Marttojen Marttalaan koekeittiöön kokkailemaan terveellistä, monipuolista kotiruokaa. Toinen ryhmä tulee syksyllä ja tässä on vielä tilaa.

Tästä Osmo K. kertoi jo aijemmassa päivityksessään. Voimaa Ruoasta!

Oltiin myös saatu tarjouksia Liikuntakeskus Voitosta kuntosaliharjoituksen aloittamiseksi joko ryhmässä tai yksilöllisesti. Kyseltiin kokousväeltä kiinnostusta - sitä tuntui olevan, joskin osalla oli jo runsaastikin harrastuksia, myös kuntoilua. Työstetään tätä vielä eteenpäin.

Perinteinen tietovisa kyseli K-kauppiasliiton ja Keskon historiasta ja nykypäivästä ja niin ajankohtaiseen Ukrainan sotaan liittyvistä asioista. Aiheista käytiin pitkä keskustelu, mm. mitä pitäisi tehdä mahdolliseen kriisitilanteeseen valmistautumiseksi.

Kokouksessa oli läsnä 16 kerholaista. A:M.

Oulun K-seniorikerholaiset piti vuoden 1.kokoontumisen 16.2.2022 Oulussa Aleksinkulmassa.

Aiheita oli mm. - Hiljainen hetki poisnukkuneiden jäsenten muistaminen.  Tasavuosia täyttäneet –kerho tarjosi täytekakkukahvit.

Puhuttiin ja suunniteltiin kesäteatteri retkeä Tukkijoella näytäntöön Muurameen kesällä 2022. Vuoden 2022 seniori golf > kerho ei tee yhteistä matkaa vaan Golfaajat voi olla omatoimisia.

Pohjois-Pohjanmaan Marttojen toiminnanjohtaja Heli Similä > esitteli toimintaa ja markkinoi meille ”Seniorin eväät” ajatusta – taisi saada meidät innostumaan – työstetään ryhmissä käytännön muutosta Marttojen tiloissa kevään aikana ”kursseilla tapahtuvana toteutuksena – innostusta tuntui olevan !”.

Oman kunnon hoito > piti olla paikalla kuntosali yrittäjä kertomassa salitoiminnasta (kuntosali -personal trainer toiminta) – yrittäjän korona altistuminen siirti tämän osion myöhempään ajankohtaa.

Kiitos saatiin hyvää keskustelua ja ajatusvaihtoa aiheesta -asia ei jää unholaan vaan työstetään.

Kiitos kahvinkeittoryhmälle hyvästä järjestelystä ja samoin osallistuneille. Osmo K.

 

Oulun-K-seniorikerho ry. vietti 29.11.2021 Oulussa ravintola Perlassa, alkaen klo 15:00 sääntöjen määräämän vuosikokouksen ja Pikkujoulun. Paikalla 30 kerholaista
Virallisen kokousohjelman jälkeen meille esiintyi eilisen (Oulussa olleen)Tiernapoikakilpailun voittajat LEEVIN LAULAJAT – hyvällä, rohkealla esityksellä ja laulaen moniäänisesti – Moni seniori totesi esityksen jälkeen emme ole ennen kuulleet näin tasokasta esitystä vaikka monia on jo keritty kuulla !
Meille lauloi esiintyvä laulutaiteilijamme - kerhomme jäsen Reijo Alatalo tyttönsä säestyksellä ja tarjosi ostettavaksi - joulu iloa tuomaan, juuri ilmestynyttä omalla äänellä laulettua joululevyään.
Monipuolisen Jouluruoan jälkeen saimme myös yhteisesti säestäjän ja Reijon ohjauksessa laulaa joululauluja.
-Korona rajoitukset huomioimme - ”tilaisuus oli yksityistilaisuus”
-Kokouksessa päätetyt 2022 toimijat ja toimintasuunnitelma tulee vuoden vaihteessa yhteisille www.sivuillemme Oulu osioon.
Kuvat Jukan ja Arjan ottamia. Kiitos esiintyjille ja mukana olleille ja Hyvää Joulunodotusta kaikille senioreille ja ystävillemme. O.K

 

K-SENIORIEN KESÄKOUS IV ROVANIEMELLÄ 25.09.21- 26.9.21

Oulun K-seniorikerholaiset 20 henkilöä, kiittävän Lapin K-senioreita erinomaisesti järjestetystä tapahtumasta! Kaikki toimi todella hienosti; järjestelyt, ruoka, hotelli, ohjelma ym. oli ihan huippua!!
Kiitokset myös kaikille ystäville ja kollegoille ympäri Suomen! Olipa tosi mukava viimein nähdä livenä!
Lauantaina vierailimme omalla ohjelmalla, tiedekeskus Arktikumissa, jossa meillä oli opastettu kierros. Todella mielenkiintoinen ja käymisen arvoinen paikka. Lyhyellä visiitillä ehdimme raapaista vain pintaa. Ohjelman lepoaika antoi mahdollisuuden porinoida tuttujen kesken tai sai nauttia levosta.
26.9.21 Sunnuntaina, paluumatkalla kotiin kävimme Posiolla Pentik -Mäellä, meille kerrottiin mm. yrityksen pitkästä historiasta ja Anu ja Topi Pentikäisen uran vaihteista. Ja myymälästä tietysti tarttui mukaan yhtä sun toista ihanaa!
Vielä kävimme tutustumassa Syötteen tarjontaan mm. uuteen, tulipalossa tuhoutuneen tilalle rakennettuun Iso-Syötteen Tunturihotelliin, jossa meille esiteltiin mm hulppea 95m2 Feeniks -sviitti. Kuvassa osa porukkaa Skywalk -näköalasillalla. Upeat näköalat!
Kun lähtee yhteiselle matkalle kiireettömästi saa nähda tuttuja ja jutella kuulumisia – antaa monenlaista virkeyttä K-seniorin elämän päivään ! Kiitos mukana olleille.

Kesäpäivä Ainolan puistossa.
Oulun K-seniorikerholaiset viettivät kesäpäivää Oulun kaupungin Ainola poistossa 16.06.2021 seurustellen, keskustellen, 2 Mölkkyä ja Petangia pelaten, nyt kun koronarajoitukset antoi myöten. Pelin aikana tutkailimme miten ja ”monellako yöllä” teemme Rovaniemen kesäkokousmatkan 25.09.2021
Pelijakson jälkeen siirryttiin sisätiloihin nauttimaan maukas, runsashöysteinen LOHIKEITTO ja kahvit.
Kahvittelun lomassa tutkailtiin ja arvailtiin Veijon T. tietovisan kysymysten vastauksia. Kiitos Veijolle laatimisesta - vaikka itse oli jo toisella koronapiikillä Rantsilassa.
Lopuksi arvottiin kolme pulloa Pirkka-viiniä mukana olleiden kesken.
Kesän aikana joka toinen keskiviikko kokoontuu senioreita ”toriparlamenttiin torille omakustanteisille kahveille” sihteeri laittaa kutsun aina edellisenä sunnuntaina ja paikalle saapuu kenen ohjelmaa se sopii.
Sääkin suosi - Kiitos osallistujille – nautimme kiireettömästä yhdessä olosta. Hyvää kesäaikaa kaikkille - syksyllä aloitetaan jos korona suo taas normaali toiminta - Aleksinkulmaan on varattu tilat kuukausikokouksille. Kiitoksia O.K

Hyvä Oulun K-seniori !

Tammikuussa ei kokoonnuta jäsenkokoukseen koronatilanteen takia.

Aleksinkulma on ilmoittanut olevansa suljettuna 1.2.2021 saakka, koska koronatilanne on Pohjois-Pohjanmaalla edelleen leviämisvaiheessa.

Videokeskusteluita jatketaan keskiviikkoisin klo 10.00 alkaen Google Meet -palvelulla. Mikäli haluat uutena mukaan porinoihin, ilmoita Osmolle tai Arjalle. Lähetämme myös tarvittaessa ohjeet.

Yritetään myös tavata kasvokkain kahvittelun merkeissä kunhan korona ja pakkastilanne hellittää

Seurataan tilannetta ja pysytään terveinä.

 

Oulun K-seniorit ry. piti v.2020 syyskokouksensa 18.11. klo14:00 alkaen. Ravintola PERLAN tiloissa Löytynkatu 7 Oulussa.

- Aluksi nautittiin kerhontarjoama maukas keittolounas lisukkeineen.

- Poliisista Merja Rasinkangas piti ansiokkaan esityksen, aiheena Arkiturvallisuus ja Liikenteen sääntöjen muutokset.

- Pidettiin vuosikokous, valittiin v.2021 toimijat ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma talousarvioineen.

- Toimintasuunnitelma ja toimijat yhteystietoineen laitetaan kerhon ww. sivuille.

Kiitos ja hyvää joulun odotusta kaikille.

Oulun K-seniorit kokoustivat 22.10. Aleksinkulmassa. Keskon aluejohtaja Jari Saarinen vieraili kokouksessa ja kertoi meille mielenkiintoisia, ajankohtaisia ja etupäässä hyviä Keskon ja K-kauppiaiden korona-ajan ym. uutisia. Puheenvuoro oli keskustelunomainen ja kerholaiset ottivatkin innokkaasti kantaa, kommentoivat ja kyselivät. Todettiin, että ensi viikolla tulevat ulos tuoreet myynti- ja tulosluvut.

Keskon nettisivuja kannattaa seurata. Hyvää infoa tarjolla.

Myös keskusteltiin ja kyseltiin jäseniltä toiveita ensi vuoden 2021 toimintasuunnitelmaa varten.

Hallitus sai eväitä ja siltä pohjalta hioo ja työstää jo aloitettua suunnitelmaa.

Perinteisesti lopuksi tehtiin vielä tietokilpailu ja arvottiin palkinnoksi kahvia.

Turvavälejä noudatettiin ja maskeja ja käsidesiä oli tarjolla kokoustilassa.

Seuraava kokous on sääntömääräinen syyskokous marraskuun 18 pnä. AM.

 

Oulun kerho piti 1.7.2020 Video tapaamisen Seuraava tapaaminen on 8.7.2020 klo 10.00 Viesti
halusi Osmolle lle tai Arjalle> niin laitamme kutsun. Haluamme luoda näin
yhteydenpitomahdollisuuden - yhdessä rupattelua - kuulumisten kertomisia ja toistensä
näkemisen jne. O.K

Oulun K-seniorikerho kokoontui 16.6.2020 Kiimingin Koitelinkosken Kahvion Patiolla. Pidimme koronan siirtämän vuosikokouksen, suunnittelimme syksyn toimintaa. Kuulimme mielenkiintoisen Pirjon sähköpyörä esityksen –” yksi ulkomaan matka säästöön saa sähköavusteisen kunnonpidon apuvälineen – mikä tuo uutta intoa liikuntaan” !

Raijaleena piti meille tietovisan – olikohan osa kysymyksistä ajankohtaan nähden vähän vaikeita ? – Arvottiin PIRKKA sampanjapullo – Onni Suosi tällä kertaa Arjaa

Juotiin lättykahvit/teet – paisettiin makkaroita ja ”porinoitiin yhdessä ollen – kuulumisia vaihtaen  ”  Aikaa vierähti lähes kolme tuntia – nyt kiire ei ollut kellään – kun sää suosi ja muistettiin korana etäisyydet.

HYVÄÄ JUHANNUKSENAIKAA JA KESÄÄ KAIKILLE SENIOREILLE TOIVOTTAA Oulun SENIORIT! O.K

 

 

 

 

 

 

Oulun K-senioreiden 23 hengen ryhmä oli tänä aamuna tutustumassa Kaakkurin K-Citymarketin sushi-konseptiin. Ensin kahviteltiin, sitten kuultiin kauppias Risto Kontturilta kaupan kuulumisia ja lukuja mm. liikevaihdosta, henkilökunta- ja neliö- ja artikkelimääristä. Kuultiin myös, että hintalaput luodaan nykyään sähköisesti ja päivittyvät samalla kassajärjestelmään, joka minimoi virheet. Vain isot hintajulisteet tehdään käsin. Kuultiin myös, että verkkokauppa on nykyään jo 5% liikevaihdosta ja työllistään 13-14 henkeä! Sushi-pisteessä työskentelee 7-8 henkeä, Sushi-piste on japanilaisomisteinen, ns. shop-in-shop -malli. Lopuksi maisteltiin susheja, osalle olivat uusi tuttavuus. Olipa mielenkiintoinen aamupäivä! Kiitokset kaikille paikalla olleille ja etenkin kauppias Risto Kontturille. A.M  Huom. klikkaa kuvaa jos haluat katsella isompana.

Aluksi hallitus työsti kevään ohjelma-asioita. Aluksi nautittiin Auli P ja Reginan  P:n keittämät ja laittamat ”Laskiaispullakahvit”. Kokouksemme esitelmän piti Metsäkeskuksen Elias Heikkinen – aiheenaan Metsän hiilinielu ja sen merkitys. Hyvillä kysymyksillä avarrettiin esitystä meille. Lopuksi piti meille RaijaLeena S. tietovisan – kysymyksiin mietittiin vastauksia ja arvailtiikin porukalla mikähän on oikea vastaus ? Tekijä avasi kysymyksiä ja antoi oikeat vastaukset.

Kokousesitti, että RaijaLeena saa tehdä seuraankin kokoukseen Tietovisan meille pähkäiltäväksi Kiitos osallistujille O.K Paikalla 20 osallistujaa.

Meillä on tarkoitus kokoontua 11.3.2020 klo 10.00 Tutustumaan Sushin tekoon ja maisteluunkin Kaakkurin Citymarkettiin – Kauppias Risto K on lupautunut valaisemaan  asiaa meille. Ennakko ilmoittautuneille Kerho kustantaa  makupalat. Erillinen kutsu tulee kun Jukka M. on sopinut. Ilmoittautumiset sihteeri Arjalle. Tervetuloa mukaan O K.

 

 

 

.

 

Oulun-K-seniorikerho ry. piti tammikuun 2020 kokoontumisen 15. pnä Aleksinkulmassa.

Muistettiin v.2019 poisnukkuneita jäseniä  yhteisellä hiljaisella hetkellä. Juotiin täytekakkukahvit v.2019 tasavuosia täyttäneiden kunniaksi. Pohdittiin ja päätettiin tehdä selvitystä, mitä me voidaan tehdä yhdessä ja erikseen, -K- ryhmässä elämäntyön tehneiden hyväksi -  ”elämän iltapuolella ” – jääneet yksin kotiin – liikkumisen huonoa  – viettävät laitoshoidossa – omaisia ei ole tai on kaukana jne. Selvitetään ja tiedostetaan ketä he ovat ja mikä on tilanne. Päätettiin selvittää asianhoitovaltuutusta ja miten varautua kun elämänkumppani poistuu  - jotta asiat voi hoitua ilman tilien sulkeutumista.

Kerho tekee v. 202 matkan suuntana nyt Islanti 17.-20.4.2020 Järjestäjänä Pohjolan matka. Yhteyshenkilö meillä Jukka Marttila.

Kokoontumisen  lopuksi vastattiin ja arvailtiin ” Veijon tietovisaan ” – Kiitos Tolosen Veijolle hyvistä ja monipuolisista kysymyksistä – Lopuksi arvottiin palkinnot – Kiitos mukana olleille. O.K

 

Aiempien vuosien jutut ja kuvat löydät täältä >>

Säännöt

Yhteystiedot

OULUN K-SENIORIKERHO RY:N HALLITUS v.2024
Puheenjohtaja

Pasi Drushinin

puh. 0500 893160

pasi.drushinin (at)gmail.com

Hallituksen jäsen / Varap.johtaja

Lea Kjellman

puh. 040 541 5012

lea.kjellman(at)gmail.com

Jäsenet
Risto Kontturi                 

puh.040-521 9819

Raija-Leena Särkilahti   

puh.0500-891056

Maija Uusijärvi-Haipus   

puh.040-5838 914

Erkki Särkelä                   

puh.0500-584 863

Arja Mäkipaaso               

puh.0500-438 326

Pirjo Drushinin                 

puh.050-3695 678

Sihteeri / varainhoitaja
Arja Mäkipaaso 
puh. 0500-438 326

amakipaaso(at)gmail.com

Varajäsenet
Esa Pyyny           

puh.040 5794 217

Esko Huttunen     

puh.0500 809276

Aini Karppinen

puh.050 413 6600

Toiminnantarkastaja
Mikko Kemilä      puh. 0500-588 080

Vara-toiminnantarkastaja

Jouko Huttunen   puh. 050-5224 480

Jäsenistö
Vuonna 2023 jäsenistöön kuuluu 83 jäsenmaksunsa maksanutta eläkkeellä olevaa K-kauppiasta ja keskolaista puolisoineen.

Jäsenmaksu v.2024> 20,00€ / henkilö