Kesäkokous V, Holiday Club Rauha 15.6.2023

Viides K-seniorien Kesäkokous pidettiin Holiday Club kylpylähotellissa Rauhassa, joka sijaitsee aivan Imatran kupeessa. Osallistujia oli 300 K-senioria joka puolelta Suomea.

Sää suosi tapahtumaa, aurinko paistoi ja lämpötila nousi yli 25 asteen. Saimaan risteily näytti parhaintaan saarineen ja salmineen. Golfkentällä oli puolestaan hieman liiankin kuuma, mutta hyvin sielläkin selvittiin. Tulokset ja kuvat ovat nähtävissä täällä >>

Jo edellisenä iltana paikalle kokoontui 250 juhlavierasta yhteiselle päivälliselle ja tapaamiseen. Päivällisen aikana viihdytti paikallinen huuliharppuorkesteri Saimaan Harpistit. Kun musiikkiin oli saatu tartunta, siirryttiin viereiseen karaokebaariin toteuttamaan omia toiveita ja kyllähän se laulu raikuikin.

Pääjuhla oli sijoitettu isoon areenatilaan, mikä oli juhlallisesti koristettu ja valaistu. Aluksi jaettiin Facebookin ja kotisivujemme käytöstä parhaimmille magnum pullot samppanjaa. Aktiivisimmat Facebookin käyttäjät olivat Varsinais-Suomen, Lapin ja Savo-Karjalan kerhot, kun taas nettisivujemme päivittämisessä kunnostautuivat edelleen Varsinais-Suomi ja Lappi, mutta myös Oulun kerho.

Pöytiin siirtymisen jälkeen kuultiin Osmo Savolaisen lukemana poisnukkuneiden nimet kahdelta vuodelta, pidettiin hiljainen hetki ja laulettiin yhdessä Karjalaisten laulu. Karjalaiset pidot tarjosi nimensä mukaisen maukkaan ja runsaan aterian, mitä kaikki kehuivat hyväksi. Vielä K-kauppiasliiton puheenjohtaja Toni Pokela, sekä Kesko konsernin henkilöstöjohtaja Matti Mettälä toivat tervehdyksen tilaisuuteen.

Lopulta olikin aika keventää tunnelmaa karjalisten tanssien merkeissä, jota esittivät Rauhan nuorisoseuran upea Harmonikka-ryhmä, kunnes oli tanssin vuoro Korsu orkesterin tahdittamana. Musiikki tuntui miellyttävän koska lattia täyttyi välittömästi innokkaista tanssijoista.

Yöpalatarjoilu tapahtui pihalle tuodusta Vety ja Atomi-kärrystä, Lappeenrannan erikoisuus sekin. Aamupalan aikaan vieraille oli järjestetty ohjattu lähtövoimistelu. Siihen osallistui lähes kaksikymmentä rohkeaa.

Sitten olikin kotiin lähdön aika!
Savo-Karjalan kerho kiittää vieraita runsaasta osallistumisesta ja erinomaisesta ilmapiiristä tapahtuman aikana!

Osmo Savolainen
Savo-Karjalan K-seniorikerho
Puheenjohtaja