Keski-Suomen K-seniorikerhon ajankohtaiset

2024

Toimintasuunnitelma  2024

 Keski-Suomen K-Seniorikerho on perustettu v. 1989,joten v. 2024 on Kerhon 35v. juhlavuosi.

Hallitus kokoontuu toimintavuoden aikana tarpeen mukaan, 3-5 kertaa.

 Tiistaina 16.01 kokoonnutaan ”kahvikekkeri”-tilaisuuteen Juhlan Paikassa ent. Punaisen Pirtin tiloissa Ilmarisenkatu 20, kahvittelun merkeissä. Tilaisuuden tarkoitus K-senioreiden jutusteluhetki sekä v. 2024 toimintasuunnittelun käsittely yms. asioita. Kesto ehkä n. 1,5 – 2,0 tuntia.

Talvella pidetään perinteiseksi muodostuneet pilkkiongintakilpailut.

 Vuonna 2023 jäsenistölle tehdyn kyselyn pohjalta järjestetään toukokuun alussa kevätmatka Viroon. Matkan kesto ehkä kolme -neljä vuorokautta. Matkareitti ja käyntikohteet päätetään myöhemmin.

 12.03  klo 13.30 Keski-Suomen K-seniorikerho ry:n Vuosikokous pidetään Cafe & Catering Vilhelmissä 

 12.6 K-Senioreiden Golf-kisaan Oulussa osallistutaan,Virpiniemen Golfklubi

 14.07 klo 15.00 kesäteatteri Riihivuoressa Eurooppa 4, Topi Sorsakosken Tarina, ruokailu Riihikelossa

  24.10 järjestetään 35 v. juhlatilaisuus Palokan Pelimannitalolla.

 Mahdollisesti ennen joulua osallistumme johonkin teatteriin, konserttiin tai tms. Valinta tehdään tarjonnan mukaan.

____________________________________________________________________________________________________________________________

VALTIOVIERAILU 05 - 08. 05. 2024

   Me Keski-Suomen 43 K-Seniorikerholaista teimme ”valtiovierailun” 05 – 08.05.2024 naapurimaahan Eestiin ja tarkemmin Tarton kaupunkiin sekä Peipsijärven rannoille, Sipulitielle.

   Sunnuntaina lähdimme Jyväskylästä puolilta päivin Muuramen ja Jämsän kautta ajellen yhden pysähdyksen taktiikalla  Länsisatamaan  Tallinkin Victoria 1 laivalle. Ilta ja yö vietettiin laivalla, ruokailun, jutustelun,  Souvareidenkin tahdittamana, mutta myös lepäillen.

   Maanantai aamulla lähdimme ajelemaan kohti Tarttoa. Majoittumispaikkanamme oli Hotelli Dorpat ihan Emajoen varrella keskellä Tarttoa, ruokailu ensin ja sitten tutustumaan kaupunkiin melko ahtaitakin katuja ajellen sekä vanhaa kaupunkia kävellen. Oppaanamme oli todella hyvä opas Reet Kalamees, joka osasi kertoa kiinnostavasti ja huumorilla terästettyä hyvää tietoa Tartosta ja elämisestä suljetussa kaupungissa sekä myös tämän päivän tietoa. Hotellimme nimikin selvisi, että Tartto on jossain vaiheessa ollut Dorpat-niminen. Illalla sitten vielä ruokailu Ruutikellarissa, Ravintola Püssirohukelder, siellä on virolais-saksalainen ruokalista ja 300-vuotinen historia, annokset olivat maittavia ja erittain runsaita. Juomissakin oli laatua ja määriä mm. pieni olut oli 0,5l ja normaali olut 1l. Paikallinen Olvin olut A Le Coq oli lähes pakollista.

   Tiistaina lähdimme Sipulitien ajelulle Peipsijärven rantamille. Viron vanhauskoiset ( Eesti vanausulised) ovat vanhauskoisia ortodokseja. He kasvattavat alueellaan maankuuluja maukkaita sipuleita, joita he myyvät syyskesästä Sipulitien varrella. Tähän aikaan siellä oli sipulipenkkien teko käynnissä. Reet oppaamme kertoili ”lähes” uskomattomia tarinoita vanhauskoisten entisistä ja nykyisistäkin elintavoista ja mm. peloistaan pirun poissa pitämisestä. (Meilläkin on sanonta: ”nyt on piru merrassa tai jopa irti”.) Tutustuttiin vielä Alatskiven linnaan, jonka  melkoinen päärakennus on rakennettu v. 1885 parooni von Nolckenin ihastuksen mukaisesti Skotlannin Balmoralin linnan tyyliin, mielenkiintoinen käyntikohde.

  Keskiviikkona aamiaisen jälkeen alkoi matka kohti Keski-Suomea. Matka oli mukava, matkaan osallistujat mahtavia ihmisiä, Pohjolan Matka hoiti tarvittavat järjestelyt ja kuljetukset mainiosti. Kiitos kaikille mukaan lähteneille!

   

_________________________________________________________________________________________________

VUOSIKOKOUS - KAHVIKEKKERTIT 

12.03.2024 Cafe & Catering Vilhelm kabinetti, Ahjokatu 8,  JYVÄSKYLÄ
Tilaisuus alkoi klo 13.30 kahvittelulla ja jutustelulla, tilaisuuteen osallistui mahtavasti 41 K-senioria.  OP Keski-Suomen lakimies Pia Friman kertoi meille edunvalvonsta, ja kaikista siihen liittyistä asioista hyvin mielenkiintoisesti ja ammattitaitoisesti.  Asia on hyvin tärkeä  meille kaikille, Edunvalvontavaltuutusta on muistettava päivittää tarvittaessa. Tämän jälkeen pidettiin Kerhon Vuosikokous puheenjohtaja Antero Ahosen johdolla. Käsiteltiin sääntöjen mukaiset asiat sekä tiedotusasiat. Vastuuvapaudet myönnettiin. Entinen puheenjohtaja jatkaa samoin hallitus jatkaa entisellään.Kerholla on meneillään merkkivuosi, tänä vuonna tulee 35 vuotta Keski-Suomen K-Seniorikerhon toiminnan aloittamisesta. Juhlatilaisuus on 24. lokakuuta Palokan Pelimannitalolla.
________________________________________________________________________________________________________________________

HALLITUKSEN KOKOUKSET 29.01 ja 26.02 Kespro Jyväskylä

Molemmissa kokouksissa käsiteltiin jäsen- ja talousasiat. Tammitapaamisen asioita. Kuukausi tapaamisten kehittelyä  sekä Vuosikokousasioita. Päätettiin esittää jäsenmaksun korotusta 15 €/jäsen. Toukokuun Tarton ja Peipijärven matkan järjestelytilannetta. Kesäteatterin asioiden sopiminen Riihivuoressa heinäkuussa. Kerhon 35 v. juhlien suunnittelun tilanne, lokakuussa Palokan Pelimannitalolla. Seuraava kokous tiistaina 09.04 klo 10.00 Kespon tiloissa. 
___________________________________________________________________________________________________________________

16.01.2024 Juhlan Paikka / Punainen Pirtti, Ilmarisenkatu 20, Jyväskylä 

Tiistaina kokoonnuimme K-Senioriporukalla "Kahvikekkereihin"  (puheenjohtajan antama nimi). Pakkasta oli ulkona yli 20 astetta ja viima melkoinen, mutta se ei estänyt senioreita tulemasta yhteiseen tapaamiseen. Tilaisuusuus oli ensimmäinen ja kokeilu tällaisen päivätilaisuuden tarpeellisuudesta. Osallistijia oli 28 senioria. Puheensorinasta päätelleen voi todeta, että kuulumisia vaihdettiin vilkkaasti.  Antero kertoili tämän vuoden toimintasuunnitelmasta ja muita ajankohtaisia asioita. Tilaisuuden kesto oli n.1,5 tuntia.

________________________________________________________________________________________________________________________

2023

Toimintasuunnitelma  2023

Hallitus kokoontuu totutusti kolme – neljä kertaa toimintavuoden aikana tarpeen mukaan.

Talvella pidetään perinteiseksi muodostuneet pilkkiongintakilpailut.

K-senioreiden Lappeenrannan valtakunnalliseen vuosikokoukseen osallistutaan torstaina 15.06.2023. Matkaan yhdistetään mahdollisesti muitakin käyntikohteita. Matka-aika voisi olla keskiviikosta 14.6 perjantaihin 16.6.2023

Keski-Suomen K-seniorikerho ry:n vuosikokous pidetään matkalla?

Lappeenrannassa 15.06 järjestettyyn Golf-kisaan kerhosta osallistuu iskukykyinen joukkue.

Perinteinen kesäteatteri järjestetään. Hallitus kartoittaa vaihtoehtoja.

Ennen joulua osallistumme johonkin teatteriin, konserttiin tai tms. Valinta tehdään tarjonnan mukaan. 

______________________________________________________________________

JYVÄSKYLÄN KAUPUNGINTEATTERI

Lauantaina 11.11.2023  Keski-Suomen K-Seniorikerho kokoontui teatterille. Teatterille kulku olikin hiukan erilaista, koska pääovestapa ei päässytkään sisälle. Kaivinkoneet olivat kaivaneet melkoiset montut teatterin edustalle. Kirkkopuiston alle rakennetaan parkkihallia. Onneksi kaikki 42 K-senioria löysivät kuitenkin sivuoven, josta kulku oli järjestetty.
Kello 13.00 alkoi upea EVITA-MUSIKAALI.
Hienoa musiikkia: Itketö nyt Argentiina -Kyyneleet pois Argentiina
Musikaali köyhien kuningattaresta
Eva Perónin elämässä on dramaattisen sadun ainekset: vaatimattomista oloista lähtenyt nuori näyttelijätär nousi armeijan hallitseman Argentiinan ensimmäiseksi naiseksi. Ja millä keinoilla, muun muassa siitä Andrew Lloyd Webberin säveltämä ja Tim Ricen kirjoittama maailmanmenestysmusikaali Evita kertoo.
Kaupungin teatteri teki hienon esityksen. Kaikki taisivat olla melko tyytyväisiä esitykseen.
______________________________________________________________________

HALLITUKSEN KOKOUS  02.10.2023

Hallitus kokoontui neljännen kerran tänä vuonna. Todettiin talous- ja jäsentilanne. Taloutilanne on asiallinen. Kaksi jäsentä on poistunut ja yksi uusi jäsen on tullut kerhoon. Evita-musikaaliin 11.11.2023 klo 13.00 varattiin 40 lippua ja ne menivät nopeasti. Päätettiin lähettää kysely jäsenille matkatoiveesta keväälle 2024. Todettiin, että vuosi 2025 on kerhon 35v. juhlavuosi.   ______________________________________________________________________

Ränssin Kievari logoEi kesää ilman Ränssin Kievaria

 
    Keski-Suomen K-seniorit ovat pitäneet jo vuosien ajan tuosta sloganista kiinni. Sunnuntaina 23.07.2023 kävimme katsomassa "Rovaniemen Markkinoilla" musiikkinäytelmän. K-senioreita oli jälleen hieno 45 henkilön porukka.
    Käsikirjoitus: Juse Venäläinen. Ohjaus: Antti Heikkinen. Koreografia: Merja Kuisma. Miksaus: Miska Venäläinen. Rooleissa: Juha Laitila, Jaska Mäkynen, Merja Kuisma, Teuvo Oinas, Marja Peura, Leo Louhivaara, Jussi Valkonen, Timo Saarimäki, Juse Venäläinen.
    Ensimmäinen näytös vietettiin junassa, joka matkasi Helsingistä Rovaniemelle. Toisessa näytöksessä oltiin ensin Rovaniemen markkinoilla ja sitten siirryttiin juhlimaan ravintola Pohjanhoviin. Kyllä tangokuninkaalliset osaavat laulaa komeasti, toki kaikki lauloivat hienosti. Juha Laitila oli mainio monessa roolissaan. Hanuristi Timo Saarimäki soitti upeasti, Säkkijärven Polkka oli upea. Jos vähääkään pitää "rillumarei"-kulttuurista, niin tässä sitä oli ja onnistuneesti.
   Ränssi Kievarin noutopöydän ruokatarjoilu oli jälleen tuttua hyvää laatua.
   Kiitos kaikille mukavasta kesäisestä iltapäivästä!
__________________________________________________________________________

HALLITUKSEN KOKOUS 21.07.2023

Hallitus kokoontui Kesporon tiloissa. Keskusteltiin taloustilanteesta, jäsentilanteesta, kesäteatterista ja tulevasta syyskaudesta. Käymme katsomassa Jyväskylän Teatterissa Evita-musikaalin 11.11.2023 klo 13.00. Aloitimme myös jo suunnitella kevään 2024 ohjelmaa. _________________________________________________________________________

KESÄKOKOUS LAPPEENRANNASSA TORSTAINA 15.06.2023

Keski-Suomesta lähti 14.6. keskiviikkoaamulla  31 K-senioria Pohjolan Matkan bussilla kohti viidettä Kesäkokousta. Neljä senioria päätti lähteä matkalle omilla autoillaan. Mikkelissä tutustumiskohteemme oli MUISTI Sodan ja rauhan keskus sekä Päämajamuseo. MUISTI kertoo sodasta edistääkseen rauhaa. Muisti on niille, joita sodan historia kiinnostaa, ja erityisesti niille, joita se ei kiinnosta. Erittäin hienosti toimiva mielenkiintoinen käyntikohde. Pistää miettimään! Ruokailimme Rauhassa, joka oli aikaisemmin toimineen Päämajakoulun ruokala.
  Matka jatkui ja ajelimme TODELLA kauniitten maisemien tietä Puumalan kautta Imatralle ja siitä taas Rauhaan, joka on matkakohteemme, Savo-Karjalan K-Senioriklubin järjestämien  viidensien K-seniorien Kesäkokouksen pitopaikka, Holiday Club Saimaan tiloissa.
    Meidät otettiin karjalaisittain iloisesti ja ystävällisesti vastaan ja ohjailtiin majapaikkoihimme. Maukasta päivällistä nautittiin "alaravintolassa" maustettuna Saimaan Harpistien musisoinnilla solistinaan tapahtuman isäntä Osku. Meidän uuden kiinteistöneuvoksen Martti Ronkaisen keski-suomalaisille tarjoamien upeiden alkudrikkien jälkeen ruoka maistui. Kiitos Martti ja ONNEA! Kultakurkutkin pääsivät vauhtiin, kun O'Leary-pubissa karaokelaulut raikuivat loppuillan. Keski-Suomalaiset olivat ahkeria laulajia,  mm. Antero, Pekka O, Pekka P, Martti N ja Marja-Leena ainakin laulelivat hienosti.
    Torstaina aamiaisen jälkeen jokainen saattoi viettää omaa aikaa parhaaksi katsomallaan tavalla.  Golfarit toki lähtivät kisailemaan heti aamusta. Puolen päivän aikaan siirryimme Saimaan aalloille, Gamilla laivalla. Saimaa näytti parhaan puolensa, todella upea sää, niinkuin se oli koko matkan ajan. Oli upeaa seilata n. 200 K-seniorin kanssa, jutellen vanhojen tuttujen ja  uusiksi tutuiksi tulleiden kanssa. Harmonikkamusiikki sopii erityisen hyvin vesille ja kun soittajana on taituri Pasi Suikkanen, entinien Korsu orkesterin hanuristi, tunnelma on täydellinen. Vielä maukas lohikeitto sopivien juomien kanssa kruunasi Saimaan kolmen tunnin risteilyn. Iltajuhla alkoi n. klo 18 Oskun alkuseremonioiden tahdissa, maljoja nosteltiin, palkintoja jaettiin  ja niin päästiin itse pääjuhlaan Karjalaisiin pitoihin, ruokaa oli, hyvää ja riittävästi, mahtavaa. Kakkukahvit, konjakkia, puheita, musiikkia, Karjalaisten maakuntalaulu yhteislauluna, kansantansseja yms. mukavaa ohjelmaa ja sitten Korsuorkesteri takasi tämä ikäisille sopivaa tanssimusiikkia isänmaallisessa hengessä. Hieno Kesätapaaminen Lappeenrannassa.
     SUURET KIITOKSET JÄRJESTÄJILLE!
  Perjantaina aamiaisen jälkeen vielä aamuvoimistelua ohjatusti ja Imatran kosken kautta Mikkelin torille kahville ja illaksi kotiin mukavia kokemuksia rikkaampana. Kiitos myös Pohjolan Matka Oy:lle ja Tuomolle.    KIITOS KAIKILLE MATKAAN OSALLISTUNEILLE!
__ ______________________________________________________________________________

HALLITUKSEN KOKOUS 

08.05.2023 Kespro Noutotukku

Päätettiin Lappeenrannan vuosikokoukseen liittyvät asiat, Jäsenasiat, kaikki maksaneet jäsenmaksut, tliittynyt neljä uutta jäsentä. taloutilanne melko hyvä. Päätettiin kesän teatteriasiat, Ränssin Kievarin Rovaniemen markkinoilla. Syksyn pienen matkan kehittelyä ja teatteriasiaa lähempänä joulun aikaa. 
Helvi, Lea, Antero, Eero, Toke, Pirkko ei päässyt kokoukseen, kuvanottaja Pentti,
___________________________________________________________________________________

13.04.2023 Pilkkionginta"kisa" Leppävedellä 

 Tänä vuonna huhtikuun säät ovat ollet todella upeat, aurinkoa ja päivällä lämmintäkin. Torstai aamullä lähdimme Leppävedelle ongelle. Kylläpä päivä valittiin, juuri tänä päivänä olikin melko tuulista. Koillisen ja idän suunnasta puhalteli todella kylmästi. Kalamiehet sanovat, että itätuulella kala ei ole oikein syönnillään.  No, meitäpä se ei haitannut ja "kisastahan" tulikin ennätyksellisen tasainen. Kaikilla oli saalis grammaalleen saman suuruinen, eli tasapeli. Monosen Penan mökin rannassa paistelimme makkarat ja nehän maistuivat.              

__________________________________________________________________

LAPPEENRANNAN Kesäkokous 15.06.2023

ILMOITTAUTUMINEN on alkanut

20.03.2023 Lähetetyssä sähköpostissa tarkempaa tietoa matkasuunnitelmasta ja hinnoista.
Sponsored image

  Lähde Lappeenrantaan humppa siellä soi......

 
Lähdetään isolla porukalla Lappeenrantaan viidenteen vuosikokoukseen!
ILMOITTAUTUMINEN VOI ALKAA!!
 
LÄHTÖ keskiviikkona 14.06.2023 klo 09.00 Palokan torilta, 
ja Harjun tilausajolaiturilta klo 09.15. Bussikuljetuksen hoitaa Pohjolan Matka.
PALUU perjantaina 16.06.2023 loppupuolella iltapäivää.
Ilmoittautuminen kannattaa tehdä nopealla aikataululla, mutta viimeistään 
keskiviikkona 03.05.2023. Maksu kerhon tilille on sitova ilmoittautuminen.
Järjestäjille on lopullinen ilmoittautuminen 
tehtävä viimeistään 13.05.2023, näin hallitukselle jää vähän aikaa tarvittaviin toimiin.
Ilmoita ja maksa erillisenä myös osallistumisesi torstain omakustanteiseen Saimaan risteilyyn (45,00€)
Kerhon tili on FI40 5290 0220 5305 11.
 
Toivomme, että laittaisit sihteerille tietoa osallistumisestasi jo ennakkoon,
jos maksat vasta "eräpäivänä" 03.05.2023.
Ilmoita myös osallistumisesi torstain omakustanteiseen Saimaan risteilyyn (45,00€)
Osallistumisesi Golf-kisaan sovi Pentti Monosen kanssa. 
 
KYSY lisätietoja, jos vaan joku tässä askarruttaa:
Helvi Hepomäki: sposti: helvi.hepomaki@gmail.com, puh.0407626425, tekstiviesti tai WhatsApp
Eero Kortelainen: sposti: eero.kortelainen@hotmail.com, puh. 0500 628805, tekstiviesti tai WhatsApp
____________________________________________________________________

HALLITUKSEN KOKOUS

Aika : 17.01.2023
Paikka: Kespro Jyväskylän Noutotukku
Tarkastettiin v. 2022 tilit ja toimintakertomus. Laadittiin v.2023 toimintasuunnitelma. Jäsenmaksun eräpäiväksi päätettiin 28.02.2023. Keskusteltiin 15.06.2023 Lappeenrannan vuosikokouksesta, johon osallistutaan. Selvitellään muidenkin kohteiden lisäämistä samaan matkaan. Kerhon varapuheenjohtajaksi valittiin Pentti Mononen ja varasihteeriksi valittiin Helvi Hepomäki.

___________________________________________

2022

Toimintasuunnitelma  2022

Toimintasuunnitelmaa tehtäessä on vielä otettava huomioon korona-pandemian mahdolliset vaikutukset Seniorikerhon toimintaan. Hallitus kokoontuu totutusti kolme – neljä kertaa toimintavuoden aikana tarpeen mukaan. Talvella pidetään perinteiseksi muodostuneet pilkkikilpailut. Keväällä pidetään Vuosikokous toukokuussa kotimaan matkan yhteydessä. Kohteita kartoitetaan ja yhtenä mahdollisuutena on Turun saaristokierros. Kesäteatterivaihtoehtoina on Riihivuoren UIT:n Tukkijoella (heinäkuu - elokuu) ja/tai perinteinen Ränssin Kievarin Kaunis Anna (heinäkuu) ruokailuineen. Kesäkuussa on valtakunnalliset Golfkisat Vääksyssä tiistaina 7.6.2022. Järjestelyvastuu on Lahden kerholla. Syksyn matkaa (syyskuu) suunnitellaan, kevään matkan mahdollisesti peruuntuessa tai muuttuessa. Joulun alla käydään teatterissa tai konsertissa tarjonta vaihtoehtojen mukaan, samalla pidetään kerhon kokous ja järjestetään ruokailu. ____________________________________________________________________________________________

TEATTERIMATKA VARKAUTEEN lauantaina 10.12.2022

 Keski- Suomen K-seniorit lähtivät pirteässä talvisäässä lauantaiaamuna, jouluisissa tunnelmissa kohti Savonmuata, teatterireissulle. Pohjolan Matkan bussi keräsi kyytiinsä viidestä eri paikasta 47 iloista K-senioria.
 Ensimmäinen pysähdys oli kahvitauolle jo Pieksämäen Naarajärvellä Moilasen Leipomon kahvioon. Lunta alkoi jo sataa ja lähdettyämme jatkamaan matkaa kohti Rehellistä Varkautta sade muuttui jo lumituiskuksi. Puheenjohtajamme Antero Ahonen piti puheen Kerhon viime vuosien toiminnasta ja vähän jo tulevastakin. Laulelimme matkalla muutaman joululaulun ja aikataulussa saavuimme Varkauden Teatteriin.
 Näytelmänä  oli  Vexi  Salmen  elämään  ja  sanoituksiin  perustuva  tarina  VILLIT VUODET. Heikki Paavilaisen ja itsensä Vexin Salmen käsikirjoittama näytelmä oli pienen Varkauden Teatterin esittämänä upeaa katsottavaa ja kuunneltavaa. Yli 3000:sta levytetystä sanoituksesta valittu musiikki "iski ja kolahti". Veikko Olavi Salmen ja Antti Hamppari Hammarbergin ystävyys lapsesta aikuiseksi oli sykähdyttävää katsottaa kaikkine renttuiluineenkin. Pietari Pentikäinen oli IRVIN. Näytelmä päättyi vaikuttavasti Halosen ja Salmen kappaleisiin Sydämeeni joulun teen ja Maailma on kaunis.
 Paluumatkalla lumituisku oli muuttunut jo lumimyräkäksi. Ajelimme kohti Pieksämäen Pöyhölän Pappilaa jouluruokailuun.
Päätieltä pappilaan tie oli auraamatonta metsätietä, melko kapeaakin isolle bussille. Mutta perillä odotti monelle meistä uusi upea kohde. Pappilaa oli jo 1800-luvun alussa alettu rakentaa ja toki myöhemmin laajennettu ja remontoitu kartanoksi. 
 Jouluruokia oli todella runsaasti eri lajeja, näyttävästi esille laitettu noutopöytään ja ruokien maut erityisen maukkaita, upeita makuja, laatua. Kulinaarinen nautinto. Varmasti jokainen löysi sopivaa syötävää riittävästi, Alkupalat, pääruoat ja jälkiruoat - mahtavaa. 
 Kiitimme Pappilan ammattitaitoista henkilökuntaa hyvästä ja taitavasta palvelusta. Matka jatkui kohti Jyväskylää ruoan sulattelun, tarinoinnin ja yhteisten joululaulujen kera. Matka vaikutti onnistuneelta. KIITOS jokaiselle osallistujille,
 HYVÄ PORUKKA tekee tapahtumasta ja reissusta todella hyvän.

 HYVÄÄ JOULUA JA ONNEELLISTA UUTTA VUOTTA 2023 KAIKILLE KERHOLAISILLE !  

  ____________________________________________________________________________________________

HALLITUKSEN KOKOUS

Aika: Maanantai12.09.2022

Paikka: Jyväskylän Kespro

Päätettiin järjestää teatterimatka Varkauden Teatteriin lauantaina 10.12.2022.  Näytelmä on Villit Vuodet, joka perustuu Vexi Salmen elämään ja sanoittamaan musiikkiin. Paluumatkalla ruokaillaan pikkujoulutunnelmissa. Paikkoja on varattu 40 henkilölle.
___________________________.________________________________________________________________

RÄNSSIN KIEVARIN KESÄTEATTERI sunnuntai 10.07.2022 klo 15.00

Kolmannella kerralla sitten onnistui, Kahtena edellisenä kesänä Koronan vuoksi jouduttiin perumaan perinteinen kesäteatteri Ränssissä. Vihdoin päästiin katsomaan "Ränssin Kievarin Kaunista Annaa". Tämä Heikki Luoman kirjoittama näytelmä on 200 vuotta täyttäneen Kuikan kylässä olevan  Ränssin Kievarin päärakennuksen kunniaksi tehty.  Rooleissa mm.tangokuninkaalliset Saija Tuupainen ja Markku Uhlbäck.  Mukavasta teatteriesityksestä, upeasta säästä ja näytöksen jälkeen maittavasta  Ränssin noutopöydän antimista oli nauttimassa hyvä porukka, 54 K-S K-seniorikerholaista.   
  ___________________________________________________________________________________________

TURUN JA SAARISTON RENGASTIEN KEVÄTRETKI

17. - 19. 05. 2022 Jyväskylä - Turku - Parainen - Nauvo - Seili -Korppoo - Houtskari - Iniö - Rymättylä - Raisio - Jyväskylä

  Keski-Suomesta lähti Turkuun sekä Saariston rengastien - matkalle mukavasti bussilastillinen 40 K-senioria, matka toteutui Pohjola Matkan tekemän ohjelman mukaisesti. Sää suosi meitä, kokomatkan oli aurinkoinen kevätsää. Klikkaa allaolevaa kuvaa, saat sen suurennettua ja takaisin nurkassa olevasta X tai Esc-painikkeella.
1. päivä
Bussimatkaan lähdettiin tiistaina 17.05. Osallistujat lähtivät Palokasta, Jyväskylän tilauslinjalaiturilta, Muuramesta ja Jämsästä. Matkalla pidettiin Kerhon virallinen Vuosikokous. Matkalla laulettiin yhteislauluja Anteron johdolla. Kahden pysähdyksen taktiikalla matkattiin Turkuun ja majoituttiin Scandiciin. Iltaohjelma oli vapaa. Osa joutui käymään "apteekissa", "toimistossa", "pankissa" jopa "koulussa" jotkut tekivät kävelykierroksia kaupungilla, Aurajoen rannoilla, jokainen toimi mieltymyksiensä mukaan.
2. päivä
Hyvin levätyn yön, hyvän ja tuhdin aamupalan jälkeen olimme valmiita jatkamaan matkaa varsinaiseen kohteeseemme Saariston Rengastielle. Oppaamme Tiina liittyi tässä vaiheessa porukkaamme. Päivän ensimmäinen kohde oli Kaarinan kaupungin alueella oleva 1200 - 1300 lukujen taitteessa rakennettu mielenkiintoinen Kuusiston Piispanlinna, toki jäljellä on enää rauniot. Matkaa jatkettiin Paraisille, jossa käveltiin 1700 -1800 rakennetun vanhan kaupungin, Vanha Malmin, todella upeita kujia. Tällä alueella on mm. Kirjalan talo, jossa Lenin yöpyi pakomatkallaan v. 1907.  Kävimme myös Paraisten keskiaikaisessa kauniissa kivikirkossa. Ensimmäinen lauttamatka oli Parainen - Nauvo. Kaikkiaan kuljimme neljällä lautalla ja neljällä lossilla upeissa maisemissa. Nauvossa yövyimme venesataman tuntumassa olevassa mukavassa Hotel Stranbossa. Kävimme yli puolen tunnin laivamatkan (M/s Östern) päässä olevassa erikoisen historian omaavassa Seilin saaressa. Saarella sijaitsi Lepra hospitaali vuoteen1785 saakka, jonka jälkeen sinne siirrettiin mielisairaita ja muita "vajavaisia". Eristyshoitopaikkana saari toimi vuoteen 1965 saakka, loppuajan naisten mielirairaalana. Saarella toimii nykyään Turun Yliopiston Saaristomeren tutkimuslaitos. Muutaman tunnin kävelykierroksen ja ruokailun jälkeen palasimme Nauvon saarelle. Maittava iltaruokailu tarjoiltiin Nauvossa mukavassa Ravintola Martassa. Suomi - Ruotsi MM- alkusarjan Jk-pelin jälkeen nukkumaan ( Voittolaukauskisan tappio).
3.päivä
Hyvän aamiaisen jälkeen nousu bussiin ja matka jatkui kohti Korppoon saarta. Ajeltiin saarikierros, tutustuttiin Korppoon  Pyhän Mikaelin keskiaikaiseen harmaakivikirkkoon. Kuultiin hieno tarina kieltolain aikaisen korppoolaisen suurmiehen, pirtutrokari Hjalmar Mäkelästä. Ostettiin torilta hyvää saaristolaislimppua. Seuraavaksi Houtskarin saarelle, tutustuttiin erittäin mielenkiintoiseen ja ainutlaatuisenn  Saaristolaimuseoon sekä entisajan saaristolaiselämään. Ruokailupaikkamme Houtskarissa oli Ravintola Sybarit. Kylläisenä matka jatkui Iniön kautta Kustaviin. Ajelimme kohti Raisiota, johon jätettiin meidän todella hyvä, asiantunteva oppaamme suurten kiitosten ja Pirkon kutomien/neulomien keskisuomalaisten villasukkien kera. Tietomme lisääntyi melkoisesti, koska Tiina kertoi koko kierroksen ajan mielenkiintoisia asioita saaristosta ja asukkaista. Loppumatkan ajelimme yhden kahvitauon pysähdyksellä kohti Jyväskylää. Matka oli sisämaan asukkaalle upea kokemus mahtavan aurinkoisessa kevätsäässä. Lauleskeltiin ja rentouduttiin. Nenosen Martti tempaisi vielä mahtavasti Veikko Lavin Silakka-apajalla ihan kuin tyhjää vaan. Perillä oltiin aikataulun mukaisesti n. klo 22 . Kiitos opas Tiinalle ja kuljettaja Tuomolle ja ennenkaikkea iso kiitos kaikille matkalle lähteneille hienosta matkaseurasta, KIITOS!
Lähtötunnelmia, huomaa Pirkka-auto taustalla.
Saarikierroksen kartta
Parainen, Kuusiston Piispanlinnan raunioilla
Paraisten vanhaa kaupunkia, Lenin pakomatkan majapaikka
Käynti Paraisten keskiaikaisessa hienossa kivikirkossa.
Seilin saarella
Seilin saari oli aluperin leprasairaiden, mielisairaiden, sekä muiden "vajavaisten" eristyssaari. Nykyisin Turun Yliopiston saaristomeren tutkimuslaitos. Päärakennuksen edustalla.
MM alkusarjan Suomi -Ruotsi pelin tunnelmia Nauvossa.
Mainiot: matkaopas Tiina ja matkanjohtaja Antero Nauvossa, Hotel Strandbosta lähdössä.
Houtskarin mahtava saaristolaismuseo
Saarolaismuseo,
Lennart esittelee asiantuntevasti ja opas Tiina tulkkaa suomeksi.
Houtskarissa ruokailu, Ravintola Sybarit
__________________________________________________________________________________________

K-KAUPPIASLIITON JA K-SENIORIKERHOJEN VUOSITAPAAMINEN

Torstaina 04.05.2022 oli K-seniorikerhojen ja K-Kauppiasliiton vuosikokous Helsingissä K-Kampuksella. Kokous oli jouduttu perumaan koronan vuoksi jo parin vuoden ajan. Nytkin se järjestettiin keväällä, kun se yleensä on alkuvuodesta. Kuultiin K-Kauppiasliiton ajankohtaiset asiat ja 110 juhlavuodesta. Kuultiin kaikkien K-seniorikerhojen toiminnasta ja päivitettiin tiedot. Keski-Suomesta osallistuivat Antero Ahonen ja Eero Kortelainen. __________________________________________________________________________________________

HALLITUKSEN KOKOUS 

26.04.2022 Jyväskylän Kespron tiloissa  
 1. Turun saaristomatkan 17.05 - 19.05. matkan yksityskohdat. Senioreita lähtee 40 henkilöä. Matkaa tuetaan 100€/mukaanlähtijä.
 2. Matkalla pidetään sääntömääräinen vuosikokous.
 3. Tarkastettiin jäsentilanne ja jäsenmaksun maksaneet.
 4. K-seniorikauppiasluettelo päivitettiin.
 5. Vuosikokoukselle esitetään v.2023 jäsenmaksuksi nykyiset 10€/jäsen ja 20€/pariskunta
 6. 04.05.2022 K-kauppiasliiton ja K-seniorikerhojen tapaamiseen Helsinkiin K-Kampukselle lähtee Antero Ahonen ja Eero Kortelainen

_____________________________________________________________________

PILKKIKISAT 

12.04.2022 Keski-Suomen K-senioreita "pilkkikisassa" LEPPÄVEDELLÄ. Tiukan kisan voitti jälleen selkeästi Monosen Pena.  Suraavat palkintosijat vaativatkin sitten jo ylituomaria. Sää suosi,  oli todella lämmin aurinkoinen kevätpäivä. _____________________________________________________________________________________

HALLITUKSEN KOKOUS

24.02.2022 Jyväskylän Noutotukussa Uudet hallituksen jäsenet Helvi Hepomäki ja Touko Hokkanen toivotettiin tervetulleksi ensimmäiseen kokoukseen. Hyväksyttiin v.2021toimintakertomus ja käsiteltiin tilikirjanpito Hyväksyttiin toimintasuunnitelma v.2022 ____________________________________________________________________________________________

2021

Ainakin alkuvuodesta Korona rajoittaa vielä toimintaa.
Toimintasuunnitelma v.2021 Tulevan kauden toiminta pyritään suunnittelemaan siten, että suunnitellut tapahtumat eivät toteutumatta jäädessään aiheuta minkäänlaisia kustannuksia kerholle eikä jäsenistölle. Kevätkausi : Hallituksen kokous:  Helmikuu Pilkkikilpailut ”ulkoilutapahtuma” Toivakka maaliskuu.  Kevätkokous Kesäkausi: Valtakunnallinen golf tapahtuma ”kilpailu”k-seniorit Rovaniemi syyskuu Valtakunnallinen K-senioritapaaminen Rovaniemi syyskuu Ränssin kievari Kesäteatteri heinä-elokuu Syyskausi: Tallinnan laivamatka Syyskokous /konsertti Jyväskylä  Hallitus kokoontuu 3 kertaa kauden aikana. 11.01.2021  puh.joht. Antero Ahonen  

TOIMINTAA ALOITELLAAN !!

23.3.2021 Hallituksen kokous Noutotukussa

osallistujat: pj. Antero Ahonen, Aune Poutanen, Pirkko Peuranen, Lea Kyllönen, Pentti Mononen, Eero Kortelainen Päätettiin päivittää jäsennistön tiedot lähettämällä kaikille kirje, jossa pyydettiin ilmoittamaan voimassaolevat yhteystiedot, ja muistutettiin  kannatusmaksuista, Lähetetiin myös tietoa mahdollisista tulevista tapahtumisista mm. kesäteatteri, Rovaniemi  yms...

30.03.2021 Pilkkiongintaa "korona- ja kilpailuhengessä" Toivakassa Leppävedellä

Osanottajamäärää oli rajoitettava koronasaannösten mukaan. Antero Ahonen, Pentti Mononen, Timo Rantanen, Jouko Vauhkonen, Eero Kortelainen Kevät ilma oli todella upea, auringonpaistetta täydeltä terältä, pilvetön taivas, kahvit ja makkara maistuivat. Kalansaaliit olivat kohtuullisia,  mutta voittaja löytyi :Pentti Mononen.  

28.4 ja 28.6 Hallituksen kokoukset

Päätettiin mm:
 • Rekisteröityä PRH:n yhdistysrekisteriin  (Keski-Suomen  K-Seniorikerho Y-tunnus  3210147-1)
 • Päätettiin osallistua K-Senioreiden Kesäkokoukseen Rovaniemellä. Bussikuljetus, neljän päivän matka, 1. yö Suomussalmella ja kaksi yötä Rovaniemellä. Kerhosta osallistujat myös Golf-turnaukseen.
 • Tiedotteet lähetetään heinäkuun alussa sähköpostissa, joilla ei spostia, niin kirjeellä.
02.09 Hallituksen kokous  
 • Sovittiin Rovaniemen  Kesäkokoukseen liittyvät asiat, 
 • Asiat, jotka käsitellään bussissa "kevätkokousasioina", varsinainen Vuosikokous pidetään syksymmällä, jossa valitaan mm. hallituksen jäsenet
 

25.09.2021 Kesäkokous Rovaniemellä sekä syysmatka Itäiseen Suomeen

23.09 torstaiaamu klo 07.00 Pohjolan Matkan bussi lähtee kaupunkikierrokselle ja kerää neljästä paikasta 23 K-senioria kyytiin, Ensimmäinen pysähdys on Keiteleen Lossisaaressa aamukahville. Pielavedellä Lepikontorpassa tutustutaan Urho Kekkosen synnyinkotiin ja historiaan. Kontiomäen Nesteen ruokatauon jälkeen jatkoimme Suomussalmelle ja edelleen Raatteentien museoon, Raatteen Porttiin,  ja ajoimme itse Raatteentien Venäjän rajalle saakka. Saatiin sykähdyttävää lisätietoa Suomen historian yhdestä tärkeimmästä taistelusta. Majoituimme ja ruokailimme  Kiannon Kuohut-kylpylähotellissa. 24.09 perjantai aamiaisen jälkeen matkaan taas. Hiljainen Kansa, erikoinen, mukava pysähdyspaikka.  Kuusamon Suurpetokeskus, kävelykierros hyvän oppaan kera antaa hyvät tiedot kävijälle karhujen elämästä. Mielenkiintoinen kokemus. Miten toimit, jos kohtaat karhun luonnossa: Älä tekeydy kuolleeksi,  Älä huuda, Älä juokse karkuun tai kiipeä puuhun. Ole rauhallinen, juttele, hyräile, katso karhua silmiin, ota askeleita taaksepäin ja toivo, että karhu lähtee omille teilleen. Sitten Kuusamoon, Riipisen Riistaherkut ja euron munkkikahvit. Nokka kohti Rovaniemeä, Posiolla pikainen käynti Anu Pentikillä. Peikon Pesässä ruokailu. Matka jatkui Kemijoen vartta pitkin Rovaniemelle. Ilmoittautuminen Santa's Hotel Santa Clausissa, majoittuminen ja iltaruokailu. 25.09 lauantai aamiaisen jälkeen jokainen toimi valitsemansa ohjelman mukaan. Golfarit kisailemaan, meiltäkin kaksi hyvää edustajaa osallistuivat, Pentti ja Antero, Osa lähti Joulupukkia katsomaan, osa jokiristeilylle ja osa omatoimisesti tutustuivat kaupunkiin. Virallinen osuus alkoi klo 18.00 tervetulomaljoineen, puheineen ja palkitsemisineen. Ruoka ja juoma todella maistuivat. Ohjelmana oli  Stand up-komiikkaa, Hannu Friman sai yleisön todella nauramaan tarinoillaan.  Rovaniemen kaupungin virallinen rytmiorkesteri Kunnan Pojat soittivat hyvää tanssimusiikkia. Ilta oli todella viihtyisä. Lapin Kerho  onnisui erittäin hyvin järjestelyissä. Kiitos! 26.09 sunnuntai aamiaisen jälkeen sitten kotimatkalle, Parin pysähdyksen taktiikalla ajelimme kotiin Keski-Suomeen. Menomatkalla pidimme Kerhon oman kevätkokouksen. Aina silloin tällöin laulelimme Ojanperän Pekan kokoamasta lauluvihkosta, Ahosen Anteron toimiessa esilaulajana. Matka oli todella rattoisa mukavassa matkaseurassa, kilometrejäkin kertyi n. 1500.  Kiitos kaikille !!     Keitele Lossisaari
Pielavesi Lepikon torppa
 
Raatteen Portti
Raatteentien muistomerkki
  Martti, Kalle, Pirkko, Antero ja erittäin hyvä opas
Hiljainen Kansa
 
Kaverukset Suurpetokeskuksessa
  Keski-Suomen Kerho palkittiin !?!? komealla pokaalilla Rovaniemen väriloistoa

19.11.2021 Vuosikokous Palokan Pelimannitalolla

Perjantai-iltapaäivällä kokoonnuimme Pelimannitalolle viettämään pitkästä aikaa yhteistä K-Sernioritapaamista Keski-Suomessa. Paikalla oli 34 senioria, Aluksi puheenjohtaja Antero Ahonen toivotti kaikki tervetulleeksi sekä kertoi pitkäaikaisen sihteerimme Aune Poutasen kuulumiset Pirkko Peurasen avustuksella. Puheenjohtaja avasi sääntömääräisen Vuosikokouksen. Hallitukseen valittiin uusina jäseninä Helvi Hepomäki ja Touko Hokkanen,  Kerhoon on tänä vuonna liittynyt 21 uutta jäsentä. Pidettiin HILJAINEN HETKI vuosina 2019 - 2021 kuolleille jäsenillemme. Yhteislauluna lauloimme Keski-Suomen Maakuntalaulun "Männikkömetsät ja rantojen raidat...".  Pelimannitalolle erittäin hyvin sopivaa ja upeata musikkia esittivät Palokan ja Kuokkalan Pelimannit Erkki Hiekkavirran johdolla, hän myös kertoi Pelimannitalon historiaa. Kahvit nautittiin pikkupurtavan kanssa. Katsoimme ja muistelimme valokuvakoosteen kera reissujamme Pietariin, Riikaan, Soratavala-Valamo-Käkisalmi-Viipuri-matkaa sekä mukavasta syyskuun Itä-Suomen kautta Rovaniemen-matkaa. Toivottavasti pääsemme taas tekemään mukavia retkiä yhdessä. Ensiesiintymisen teki "laulukvartetti K-kultakurkut" Anteron vetämänä. Tilaisuus päätetiin upeasti Finlandia hymniin yhteislauluna. Kiitos kaikille osallistujille. __________________________________________________________________________________________________  

2020 Synkkä vuosi

12.01  Suru-uutinen, hallituksen aktiivinen jäsen Jaakko Jussila menehtyi sairauskohtaukseen kotonaan
10.02 Hallituksen kokous  Noutotukussa   
Hiljainen hetki Jaakon muistolle   24.02 Hallituksen kokous Noutotukussa Maalikuu: KORONA peruuttaa lähes kokovuoden toiminnan ,suunnitelmissa oli mm. Turun saaristokierros toukokuussa, perinteinen kesäteatteri, jne.
22.09 Hallituksen kokous Noutotukussa
 • suunniteltiin syyskokousta Palokan Pelimannitalolle marraskuulle, jouduttiin peruuttamaan.
________________________________________________________________________________________________

2019

10.02 Hallituksen kokous Noutotukussa 12.03 Hallituksen kokous Noutotukussa
Kuvan ottaja Pentti Mononen puuttuu kuvasta
  22.06 Hallituksen kokous Noutotukussa juhlien merkeissä
Antero 70v. kakkukahvit. Onnittelupuheen piti Jaakko Jussila
07. -08.06 Valtakunnallinen K-seiniorikokous Vantaalla Scandic Aviacongress hotellissa sekä tutustuminen K-Kampukseen. 07.07 Kesäteatteri ruokailuineen Ränssin Kievari Jonna Otjun  "Maitolavan Madonnat" . Esiintyjät: Meiju Suvas, Jonna Ortju, Teijo Lindström, Markku Uhlbäck. Tilaisuuteen osallistui 54 K-S kerhon jäsentä. 18.08 Talma Golf: Keski-Suomi osallistui aa.bb Hallituksen kokous Noutotukussa 27.10 Eino Grön 80v. juhlakonsertti Jyväskylän Teatteritalolla. Pidettiin myös syyskokous ruokailuineen. Tilaisuuteen osallistui yli 40 K-S kerhon jäsentä. _____________________________________________________________________________________________________

2018

12.02 Hallituksen kokous Noutotukussa 15. - 18.05 Karjalan matka ja matkalla kevätkokous. Sortavala - Laatokan Valamo - Käkisalmi - Viipuri. Matkalle osallistui 40 K-S kerhon jäsentä.
Sortavala Piipunpiha, majoituimme kahdeksi yöksi, Pentti Peuranen
Laatokan Valamo
Ruokailu Valamossa
Etiketin mukainen pukeutuminen rouville
Käkisalmi Korelan linnoitus Viipuri Espilän ravintolassa ruolailu 12.06 Golf kilpailut Alastarossa: Keski-Suomi osallistui 08.07 Kesäteatteri Ränssin Kievari ruokailuineen. Kari tapio - 15 kesää. Rooleissa: Marita taavitsainen, Juse Venäläinen, Markku Uhlbäck, Tiina Räsänen. Osallistui 53 jäsentä 29.09 hallituksen kokous Noutotukussa 26.11 Syyskokous Ravintola Nagarkot sekä Paviljongissa konsertti "Ystävän laulu - Slaavilainen Ilta". Esiintyjät: Milana Misic, Amadeus Lundberg, Tomi Metsäketo.Osallistui 47 jäsentä _____________________________________________________________________________________________________

2017

13.02 Hallituksen kokous Noutotukussa 24.04 Hallituksen kokous noutotukussa 16. - 18. 06 Valtakunnallinen Kokous Ikaalisten Kylpylässä sekä kevätkokous Golf kilpailut: Keski-Suomi osallistui 09.07 Kesäteatteri Ränssin Kievarissa ruoailuineen.  Heikki Luoman kirjoittama "Sillanpääasema" Kaveria ei jätetä. Osallistui 54 jäsentä. 02.11 Syyskokous ruokailuineen, Ravintola Nagarkot (nepalilainen). Sekä Paviljongissa konsertti "Sinun omasi". esiityjät: Angelika Klas, Maria Lund, Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo Osallistui 44 jäsentä. _____________________________________________________________________________________

2016

08.02 Johtokunta kokoontui Noutotukussa 07.03 Johtokunta kokoontui Noutotukussa 02 - 05 Matka Riikaan ja matkalla kevätkokous. Osallistui 36 jäsentä.
Keski-Suomen K-Seniorikerho Riikan matkalla
 
Antero ja Jaakko
Mustapäiden talo (Mustapäät oli 1300 luvulla Liivinmaalla toiminut naimattomien kauppiaiden veljeskunta)
  03.07 Kesäteatteri Ränssin Kievarilla. Näytelmä oli Gabriella, Heikki Luoman mukaelma Mika Valtarin Gabriel, tule takaisin kirjasta. Osallistui 56 jäsentä. Golf kilpailut: Keski-Suomi osallistui 19.09 Johtokunnan /Hallituksen kokous Noutotukussa 29.09 Syyskokous Jyväskylän Paviljongissa ruokailuineen.  Lisäksi upea Muistojen Ilta -konsetti, esiityjät Jaakko Ryhänen, Seppo Hovi  ja Pentti Lasanen _____________________________________________________________________________________

2015

Kaikkien aikojen K-senioritapaaminen onnistui hyvin      (lainaus Osmo Savolaisen tekstistä)

  Lauantaina 13.6.2015 Kokoontui lähes 400 K-senioria Jyväskylän Laajavuoreen ”Kesäpäiville”. Kaikista 12 K-seniorikerhosta oli osallistujia paikalla, siis ympäri Suomea. Varsinaiset SVL:n kauppiaille järjestämät kesäpäivät lopetettiin jo vuonna 1992 juuri Jyväskylään. Kun alueelliset kerhot toimivat toisistaan erillään, oli tullut aika tavata entisiä kollegoita pitkästä aikaa. Tapahtumalle tuntui olevan luontainen tilaus. Ohjelma koostui kahdesta osasta. Aluksi kokoonnuttiin Laajavuoren auditorioon katsomaan Kesko 75 vuotta historiafilmiä, mikä palkittiin USA:ssa äskettäin vastaavien filmien kilpailussa. Maalaistohtori Kiminkinen antoi kaikille pitkän ja terveen elämän ohjeet todella persoonalliseen ja vauhdikkaaseen tapaansa. Tunnin esitys ei jättänyt ketään kylmäksi. Iltajuhlassa maittavan aterian lisäksi kuulimme K-kauppiasliiton puheenjohtaja dipl.kauppias Tomi Korpisaaren juhlapuheen, sekä jaettiin perjantain golf turnauksen palkinnot. Miestensarjan voittaja oli Eero Ahtela, KyG tuloksella 38 bogipistettä ja naisten sarjan voittaja puolestaan Tarja Metsovuori HyG tuloksella 39 bogipistettä. Illan Beatles Show:n veti vaasalainen Silver Beatles ”Back to 60`s” teemalla Ensimmäinen K-seniorien kesätapahtuma sai sen verran positiivisen vastaanoton, että tapahtuma järjestetään kahden vuoden kuluttua uudestaan Ikaalisten Kylpylässä. Osmo Savolainen
Pentti Mononen ja Antero Ahonen Golf.turnauksen palkintojen jakajina
Kuvan vasemmassa alalaidassa K-Senioritoiminnan pitkäaikainen sihteeri Heikki Kuitunen
  Keski-Suomen K-senioreiden kesäteatteri 27.6.2015   Keski-Suomen K-senioreiden matka Ahvenanmaalle 4.-6.5.2015

Yhteystiedot

Keski-Suomen K-Seniorikerho ry

HALLITUS

Puheenjohtaja:
Antero Ahonen puh. 0400 243526,  antero.ahonen@elisanet.fi

Pentti Mononen puh. 0400 548942, varapuheenjohtaja

Pirkko Peuranen  puh. 0503680159

Lea Kyllönen  puh. 040 5164367

Touko Hokkanen puh. 0500 646914

Helvi Hepomäki puh. 040 7626425, varasihteeri

Eero Kortelainen, sihteeri, rahastonhoitaja, puh.0500 628805, eero.kortelainen@hotmail.com

Seija Koppelmäki toiminnantarkastaja

Raili Friman toiminnantarkastaja

Jäsenmäärä: 132 senioria 

45 K- seniorikauppiasta

87 keskolaista senioria