Keski-Suomen K-seniorikerhon ajankohtaiset

Keski-Suomen K-senioreiden kesäteatteri 27.6.2015

with Ei kommentteja

NYT TEATTERIIN!

Keski-Suomen K-Seniorit pääsevät nauttimaan maisemiltaan maan upeimman kesäteatterin antia. Menemme Muuramen Riihivuoreen la 27.06.2015 katsomaan kansan rakastamaa PIRUNPELTOA Tv:stä tuttujen näyttelijöiden esittämänä. Kaikki on mandollista tässä näytelmässä, joten varauduthan mukaan draamaan ja komediaan sekä jännitykseen.

Esitys alkaa klo 18.00. Kerhomme on sponsoroinut osan hinnasta, joten sinun hinnaksesi jää ainoastaan 25 e sisältäen teatteriesityksen sekä väliaikakahvin pikku purtavan kera.
Ilmoittautumiset mieluimmin heti mutta viimeistään 15.5. Aunelle puh 0504056427 tai sähköpostilla aune.poutanen@saunalahti.fi

TERVETULOA!

Keski-Suomen K-senioreiden matka Ahvenanmaalle 4.-6.5.2015

with Ei kommentteja

TERVETULOA 4.-6.5.2015 matkalle POHJOINEN SAARISTOTIE ja AHVENANMAA.

Teemme pienen kurkistuksen tähän länsirannikon saaristoon.
Matkalle on lähdössä 39 K-senioria, hienoa kun matka kiinnostaa näin monia. Bussi on Pohjolan Matkat ja laivat, saaristolautat välillä VUOSNAINEN-ÅVA ja TORSHOLM-HUMMELIK sekä MAARIANHAMINASTA TURKUUN VIKING GRACELLA.

Ensimmäinen yö BRÄNDÖSSÄ ja toinen yö MAARIANHAMINASSA.

BUSSI lähtee aamulla 4.5. Harjukadun tilausajolaiturista; lähtöaika ilmoitetaan myöhemmin. Bussi ajaa itä-kautta, joten Vaajakosken ABC-huoltoasemalle on hyvä jättää autonsa parkkiin matkan ajaksi.

Jos sinulla on kysyttävää voit soittaa minulle 0504056427 tai laittaa sähköpostia aune.poutanen@saunalahti.fi . Vastaan kysymyksiisi jos tiedän,
jos en tiedä niin otan selvää ja vastaan sitten. Tässäkin on vain pieni kurkistus matkastamme.

TERVETULOA MATKALLE MUKAAN!
JOHTOKUNTA