Etelä-Suomen K-senioreiden Kuntopäivät Eerikkilässä 15.-17.1.2024

with Ei kommentteja

Vuonna 1947 Erik von Frenckell lahjoitti Suomen Palloliitolle maata Tammelan Ruostejärven rannalta ja sinne se on rakentanut kauniille paikalle monipuolisen urheiluopiston. Opisto toimii Jalkapallon, Futsalin ja Salibandyn valtakunnallisena valmennuskeskuksena.

Erik von Frenckell oli henkilö joka vaikutti siihen, että olympialaiset saatiin Helsinkiin 1952 toimiessaan Suomen edustajana kansainvälisessä Olympiakomiteassa 1948-1976. Hän toimi myös Suomen Palloliiton puheenjohtajana 1918-1952 ja siitä hyvästä hän teki varmaankin lahjoituksensa. Kuuluisuuteen hän kuitenkin nousi rakkaussuhteestaan Tabe Sliooriin, josta 1950-1960 luvulla varsinkin Jallu lehti kertoi lähes joka numerossaan.

Eerikkiläksi ristitty Opisto antoi loistavat puitteet K-Senioreille pakkasen paukkuessa ulkona harrastaa sisäliikuntaa ja nostaa kuntoaan mukavassa porukassa ja hyvien ohjaajien valvovien silmien alla.

Jousiammunta, Mölkky, kuntosali ja erilaiset jumppahetket ja taivutukset tulivat tutuiksi näinä päivinä. Myös kehonmittaustulokset käytiin läpi ja annettiin uudet tavoitteet terveellisen elämän jatkamiseksi.

Urheiluopiston ruoka sai kaikilta hyvät arvosanat, samoin kuin tilat ja miellyttävä henkilökunta. Kaikki 18 mukana ollutta olivat sitä mieltä, että uutta matoa koukkuun ja uusi kuntojakso tilaukseen taas ensi vuonna.

Kiitos mukavista päivistä Hilkka ja Pekka Lehtinen