Etelä-Suomen K-senioreiden syksyn 2021 tapahtumat

with Ei kommentteja

LEVÄTKÄÄ RAUHASSA, KOMISAARIO PALMU oli Tampereen komediateatterin 30-vuotisjuhlanäytelmän maailmankantaesityksen nimi, jota reilu 30 senioriamme lähti teatterinälkäänsä torjumaan 16.10.2022.

Mika Waltarin luoma ikoninen etsivähahmo, komisaario Frans J. Palmu saapui selvittämään Tampereelle ennennäkemätöntä murhamysteeriä, joka perustui aiemmin julkaisemattomaan Waltarin elokuvakäsikirjoitukseen, ja kuinka ollakkaan, hän sen myös pystyi selvittämään jännittävien vaiheiden jälkeen.

Ennen näytöstä söimme maittavan illallisen teatterin tiloissa ja tauolla joimme makoisat kahvit leivoksen kera.

 

30-VUOTISJUHLA

Etelä-Suomen K-Seniorit viettivät 30-vuotista taivaltaan Tuusulan Gustavelundissa sadan seniorin voimin hyvän ruuan, hyvän musiikin ja hyvien ystävien kesken.

Puh.joht. Pekka Lehtinen toivotti kaikki tervetulleiksi, Jaana Hertsberg toi Kauppias-liiton terveiset juhlaan ja Dipl.Kauppias Pauli Jaakola kertoi kauppiaan haasteista nykyisessä kaupanteossa.

Iltaa jatkettiin hyvän ruuan merkeissä ja kuulumisia vaihdellen. Illan kruunasi KUN ILTA TUMMUU-konsertti, jonka solisteina senioreita viihdytti solistit Angelika Klas ja Hannu Lehtonen. Säestyksestä ja juonnosta vastasi rempseään tapaansa Seppo Hovi.

Väliaikakahvituksen aikana Osmo Savolainen kertoi senioritoiminnasta valtakunnallisella tasolla ja ei ottanut tällä kertaa huuliharppuaan esiin.

Ovenpielikyselyssä juhla sai hyvät arvosanat ja näin on hyvä lähteä aktiivisesti seuraavaa kymppilukua kohden.