Etelä-Suomen K-senioreiden syksyn 2022 kolme tapahtumaa

with Ei kommentteja

Syksyn kylpylämatka tehtiin Pärnun Tervise Paradiis kylpylään 9.-15.10.2022 39 osanottajan voimin. Hoidot ja hyvä seura vaikuttivat siihen, että viikko meni kuin siivillä, eikä aika tullut pitkäksi kellään.

Lokakuun lopulla järjestimme liukkaankelin ajokurssin Riihimäen liukkaankelin radalla opettajien johdolla. Ensin kävimme läpi uudet liikennemerkit ja säädökset teoriatunnilla kunnes K-seniorit laskettiin irti rataharjoituksiin. Siellä oli 12 pikkupoikaa Toyota yariksen ratissa ja hauskaa oli kaikilla. Ihan hyödyllinen kurssi kaikille totesivat osanottajat yhdestä suusta.

Marraskuun 15. päivä kokoonnuimme Hirvihaaran kartanoon Mäntsälässä jo perinteiseksi tulleessa joulukonsertissamme. Paikalla oli hienossa kartanomiljöössä 89 senioria nauttimassa hyvästä ruuasta ja seurasta.

Musiikista vastasi tällä kertaa Arja Koriseva säestäjineen ja monipuolinen ohjelma ei jättänyt ketään kylmäksi. Illan aikana kuultiin muun muassa duo esityksenä ystävän laulu Arjan ja seniorien puh.johtajan Pekka Lehtisen esityksenä.

Loistavan illan päätteeksi toivotimme toisillemme hyvää loppuvuotta, hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta 2023.

14 tapahtumaa ja 550 osanottajaa oli Etelä-Suomen seniorien saldo vuonna 2022. Olisiko korona nyt voitettu kanta. Toivottavasti.

Muistiin merkinnyt Pekka Lehtinen