Etelä-Suomen K-senioreiden toimintaa alkuvuonna 2023

with Ei kommentteja

Toiminta 2023 aloitettiin Riihimäen Keilahallissa 18.1.2023, kun 15 senioria kaateli keiloja totutun varmasti. Tulostaso oli totuttua luokkaa ja miestensarjan voittaja oli tutumpaakin tutumpi, eli Järvelän Kari ties monennenko kerran peräkkäin. Naisten sarjassa onneksi vaihtelee voittajan nimi ja tällä kertaa voiton korjasi Aniitta Tanninen.

Kolme vuotta jouduttiin siirtelemään Liikuntapäiviä, mutta 6.-8.2.2023 kokoontui 21 liikunnannälkäistä Varalan urheiluopistolle. Kolmen päivän aikana kuntoilimme monipuolisesti ja vastapainoksi söimme myös kolme kertaa päivässä monipuolisesti. Yksimielisesti päätettiin, että uusi kuntoilutapahtuma viimeistään vuoden päästä, ja mahdollisesti vaihdetaan paikkaa jotta saadaan taas uutta virikettä.

Kevättalven vuosikokous/teatterimatka tehtiin Tampereelle 11.-12.3. 2023 ja mukana matkalla oli 51 senioria.

Kun oli saatu joukot Kotkasta, Porvoosta, Lohjalta, Hyvinkäältä, Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta kyytiin, niin laitettiin Bussin nokka näyttämään kohti Vaihmalanhovia, jossa matkalaiset söivät aivan mahtavan Brunssin.

Matkaa jatkettiin Lempäälän kanavan kautta Tampereelle oppaan johdolla, ja näin lisääntyi tietomäärä Tampereesta tuntuvasti.

Illan vietimme Tampereen Teatterissa Anastasia-musikaalia seuraten ja tauolla jopa Anastasia leivosta syöden. Teatterin jälkeen söimme vielä hotellissa pienen iltapalan ja sitten levolle.

Aamupalan jälkeen kokoonnuimme vuosikokouksen pitoon ja sen jälkeen porukka bussiin ja nokka kohti Emil Wickströmin ateljeekotia Visavuoressa ja samalla näimme Kari Suomalaisen näyttelyn samalla tontilla. Vielä ennen kotimatkaa poikkesimme syömässä Könnölän maatilamatkailutilalla Iittalassa, jossa nautimme maittavan lounaan. Olemme viime vuosina nähneet useita matkailutiloja ja kartanoita näillä reissuillamme ja voin sanoa, ettei ole tarvinnut pettyä ruuan eikä miljöön suhteen kertaakaan.

Kokouksesta voidaan vielä mainita, että lähes 30 vuotta sihteerinä toiminut Aimo Rytkönen luopui omasta pyynnöstään sihteerin tehtävistä ja hänen isoihin saappaisiinsa astuu Matti Virtanen. Aimoa kiitettiin koko porukalla raikuvilla aplodeilla pitkäaikaisesta pestistään yhdistyksen sihteerinä.

Muistiin merkinnyt Pekka Lehtinen