Etelä-Suomen K-seniorien keilakisat 14.2.2024

with Ei kommentteja

Melkoinen määrä yhteensattumia karsi osanottajamäärää vuotuisessa Keilatapahtumassamme Riihimäellä, sillä vain kymmenen osanottajaa saatiin radoille kisaamaan.

Naisten sarjan voiton korjasi uusi voittaja, kun Maija Parttinen loistavan ensimmäisen sarjansa ansiosta palkittiin ykköspalkinnolla ja kiertopalkinnolla. Toiseksi tuli Virtasen Marja, joka puolestaan paransi hyvin loppua kohden.

Miesten puolella taistelu mitaleista käytiin tiukkana neljän pelaajan kesken, sillä lopputuloksissa ensimmäisen ja neljännen välinen ero oli vain 31 pistettä. Siinä mielessä tulokset olivat yllättävät, että monivuotinen voittaja Kari Järvelä kammettiin pois palkintopallilta ja kisan ensikertalainen, Reijo Riihimäki, tuli ja voitti koko kisan. Kakkospalkinnon pokkasi Matti Karvinen ja kolmanneksi sijoittui Pekka Lehtinen.

2011 vuodesta on Keilatapahtumia pidetty vuosittain ja jatkostakin jo sovittiin vuodelle 2025. Se on silloin 15. kerta ja 10. Riihimäellä.