Etelä-Suomen K-seniorikerhon kokous- ja teatterimatka Kouvolaan 22.-23.3.2024

with Ei kommentteja

Reilu 30 Senioria lähti Kiasman pysäkiltä Helsingistä kohti Lahtea ja radiomastojen kupeessa sijaitseva Mastola-museo oli ensimmäisenä kohteena tiedonhaluisilla matkalaisilla.

Ennen kuin tutustumiseen päästiin käsiksi, niin joimme maittavat pullakahvit. Samassa tilassa meille näytettiin 15 minuutin esittelyfilmi Mastolasta 1920- luvulta tähän päivään ja sen jälkeen meidät puolitettiin kahteen osaan ja kahden oppaan voimin meille käytiin radion 1920-luvulla alkanut ja tv:n 1957 alkanut historia Suomessa läpi noin tunnissa.

Mielenkiintoisen käynnin jälkeen matka jatkui Iitin Urajärven rannalle, jossa nälkäiset matkalaiset söivät maittavan lounaan todella komeaksi remontoidussa Radalla Resortin lähes 170 vuotta vanhassa kartanossa.

Kouvolassa majoittuminen hotelliin ja valmistautuminen illan teatteriesitykseen, joka oli musikaali Cabaret. 1930-luvun kuuman kosteaan Berliiniin ja sen ravintolamaailmaan sijoittuva esitys oli vauhdikas ja musiikiltaan varmaan useimmille entuudestaankin tuttuja kappaleita sisältävä.

Tyytyväisiä lausuntoja esityksestä kuultiin ja pienen iltapalan jälkeen siirryttiin yöpuulle.

Aamupalan jälkeen pidettiin sääntömääräinen vuosikokous ja kokouksen yhteydessä palkittiin kaksi ansioitunutta pitkäaikaista hallituksen jäsentä, Aniitta Tanninen ja Ulla Gottberg, K-Seniori -viireillä.

Kokouksen jälkeen ajelimme Porvoon kautta Helsinkiin ja sieltä Hyvinkään kautta Riihimäelle, johon viimeisenä pudotettiin allekirjoittanut vaimoineen.

Pekka Lehtinen