Pirkanmaan K-Seniorit pikkujoulutunnelmissa Haulitehtaalla 22.11.2017

with Ei kommentteja

Pirkanmaan K-Seniorit pikkujoulutunnelmissa Haulitehtaalla Pispalassa, Tampereella, ke 22.11.2017 klo 18-

Voidaan miltei sanoa, että olemme vuosia kokoontuneet pikkujouluumme ainutlaatuiseen miljööseen Tampereen Pispalassa. Tämän kaiken on järjestänyt meille Pispalan Moreenin hallituksen jäsen – suhteilla siis – Airi, joka on myös kerhomme jäsen. Saimme jälleen kuulla pienen katsauksen tehtaan historiasta hänen kertomanaan. Haulitehdasta ja sen vieressä kohoavaa Haulitornia rakennettiin 1900 vuosisadan alkupuolella, nyt tila on viihtyisänä juhlatilana.

Nautimme luonnollisesti glögit alkajaisiksi. Heti perään jäsenemme Irma esitti meille jouluevankeliumin koskettavan tarinan. Tuokion päätimme yhteisesti laulettuun ”Enkeli taivaan”-virteen.

Ruokailu voi alkaa. Kaunis kattaus ja kotoiset jouluherkut houkuttelivat. Meidän käyttämämme pitoemännät ovat hämeenkyröläisiä, Hiltuntiltut,  Johannan johdolla. Kahvin kanssa ’kahvileipää’ konjakin tai liköörin saattelemana. Eikä siinä vielä kaikki, pönttö boolia oli kaikkien ulottuvilla.

Meitä oli koolla 55 henkilöä.

Jari soitteli ruoka ja kahvimusiikkia ja pälkäneläinen mv, trubaduuri Aimo Kokkola hauskuutti erinomaisella huumorillaan. Jarin musiikki sai tanssijalan vipattamaan ja välillä arvottiin runsaan arpajaispöydän tarjonta. Musiikki jatkui lähelle puoltayötä.

Kokoonnumme vielä ennen joulua itsenäisyyden 100-vuotisteeman merkeissä uudessa vakiokokoontumispaikassamme Vaskikodin Vaskitähti-ravintolassa.

Kuvakooste pikkujouluista

(klikkaa kuvaa niin näet sen isompana)