Savo-Karjalan K-seniorikerhon 10v. matka Savonlinnaan

with Ei kommentteja

Savo-Karjalan K-seniorikerho täytti 2019 kymmenen vuotta. Se on nuorin kaikista kerhoista, mutta on saanut toimintansa melko mukavasti käyntiin. Jäseniäkin on jo yli 110 ja kerhomme kuuluu siten suurimpien kerhojen joukkoon.

Juhlan kunniaksi matkustettiin heinäkuussa bussilla Lappeenrannasta ja Imatralta Savonlinnaan. Siellä risteiltiin aluksi Pohjois-Saimaan sinisillä aalloilla ja nautittiin laivassa juhlapäivällinen. Menoamme viihdytti pari nuorta hanuristityttöä Saimaa -sävelillä. Saimaa risteily on aina paikallaan, mutta nyt se oli sitä erityisesti.

Laivamme kiinnittyi Olavinlinnan takalaituriin, josta siirryimme takakautta suoraan oopperan katsomoon. Istumapaikkamme oli sijoitettu aivan tuloreitille, joten siitä oli myös helppo käydä väliaikatarjoilulla viereisessä Paksussa Bastionissa. Oopperaesitys oli Mozartin ”Ryöstö Seraljista”.

Esityksen jälkeen laiva odotti laiturissa ja pääsimme ilman ruuhkia suoraan satamatorille, josta bussi vei juhlijat kotiin. Savonlinnalaiset olivat luonnollisesti jo kotonaan.

Juhlaan osallistui 39 jäsentä, jotka voivat nauttia kokemastaan ja näkemästään mitä mainioimman kesäsään vallitessa.

Ensimmäinen vuosikymmen on takana ja uusi alkoi.

Kuvat kertovat lisää. 

Osmo Savolainen
puheenjohtaja