Pirkanmaan K-seniorit Vaskikodilla ja Teiskon Viinitilalla 4/2018

with Ei kommentteja

Kokoontumisemme ma 9.4.2018 Vaskikodilla sisälsi aimo annoksen kadonneen Tampereen tietoa ja kadonneita rakenteita. Infotuokion alustajana oli suurella asiantuntemuksella Tampere-Seuran toiminnanjohtaja Heidi Martikainen, (kuvassa näyttötaulun vierellä).

Pirkanmaan K-seniorit Vaskikoti
Infotuokio Vaskikodilla 9.4.2018

Ma16.4.2018  olimme retkellä Teiskon Viinitilalla, emäntänämme Titta Sydänheimo-Auer apulaisineen. Hänen järjestämänään pieni musiikkituokio, jossa lauloi Elina Kivekäs ja säesti Mia bassolla.

Maistelimme tyrnikuohuviiniä omenapiirakan kera ja lämmikkeeksi jopa likööriä!

Näin on osattu Teiskossa jo usean vuoden ajan jalostaa luonnon raaka-aineita. Hallitsevat jopa aidon rypäleviinin valmistuksen, raaka-aine tuotettuna paikallisilta viljelmiltä. Toki ympäröivä maatalousalue tuottaa monenmoisia raaka-aineita, mm herukoita, tyrniä, tomaatteja, kuusenkerkkää, metsämarjoja jne viinien raaka-aineiksi.

Pirkanmaan K-seniorit Teiskossa
Titta kertoo yrityksensä historiasta, miten tähän on tultu. Uusi vastuuhenkilö tytär Kaisa, seuraavaa sukupolvea, on jo täyttä häkää paneutumassa yrittäjätoiminnan saloihin.

 

Pirkanmaan K-seniorit
Kuva retkeläisistämme, jotka jo kirjeessä valmennettiin pukeutumaan lämpimästi, vielä ei ole kesä ja tila, jossa kokoonnuimme, ei ole talvilämmin.