Savo-Karjalan jäsenkirje 2/2017

with Ei kommentteja

Savo-Karjalan K-seniorikerho ry                         Jäsenkirje 2/2017

Arvoisat K-seniorit!

 

K-seniorikerho kasvaa

K-seniorikerhollamme on menossa kahdeksas toimintavuosi. Yhteistoiminta entisten ammattiveljien ja – siskojen sekä heidän perheidensä kesken tuo tulosta. Nyt meitä on lähes 120.

 

Kesäretki Ikaalisiin

K-seniorikerhojen ”Kesäkokous II” pidettiin Ikaalisissa. Kolmesataa K-senioria ympäri maata kokoontui kesäkuussa Ikaalisten Kylpylään. Samassa yhteydessä kamppailtiin myös K-seniorien golf-mestaruudesta. Mukava ja onnistunut tapaaminen teemalla ”tappaa vanha tuttu”

Seuraavan kerran kokoonnumme Helsinkiin ja pääsemme tutustumaan uuteen K-kampukseen. Tämä on vuonna 2019. Golf-turnaus järjestetään jatkossa välivuosina, siis ensi vuonna 2018 Varsinais-Suomessa. Näin pääsemme matkustamaan Kesäkokoukseen kaikki yhdessä.

 

Pikkujoulujuhlaan Imatran uuteen teatteriin

Lauantaina 9.12.2017 katsomme Imatran uudessa teatterissa POP musikaalin. Kutsu liitteenä. Ilmoittaudu pian!

Kerho maksaa tuttuun tapaan bussimatkat ja tervetulodrinkin ennen teatteriesitystä. Mahdollisen naulakon jokainen hoitaa itse.

 

K-seniorikerhojen kotisivut ja suljetut Facebook – sivut

Osoite www.k-seniorikerhot.fi. Voit seurata meidän ja muiden kerhojen toimintaa kuvineen kaikkineen. Lisäksi on vain kerholaisille tarkoitetut suljetut

Facebook sivut ”k-seniorikerhot”. Ne kertovat kerhojen päivittäisistä tapahtumista kuvineen ja kommentteineen. Liity Sinäkin mukaan!

 

Hyvää loppuvuotta jokaiselle!

Savo-Karjalan K-seniorikerho ry

Osmo Savolainen

Puheenjohtaja