Savo-Karjalan kirje uusille jäsenille

with Ei kommentteja

Tervetuloa K-seniorikerhon jäseneksi!

Kerhoomme kuuluu n. 120 pääasiassa Lappeenrannan, Imatran ja Savonlinnan talousalueilla asuvaa entistä K-ryhmäläistä puolisoineen. Alue muodostuu viimeisen tällä seudulla toimineen SVL:n Savo-Karjalan piirin mukaan. Kerho on perustettu vuonna 2009.

Kerhomme toiminta muodostuu kahdesta päätapahtumasta, kesäretkestä ja joulujuhlasta, sekä keväisestä sääntömääräisestä vuosikokouksesta. Kesäretki on tehty tutustumalla lähialueisiin, viimeksi Baltian maihin. Pikkujoulu on käsittänyt lauantaisen teatteriesityksen jossakin lähipaikkakunnan teatterissa ja Jouluaterian läheisessä ravintolassa. Kerho on kustantanut bussikuljetuksen.

Joka toinen vuosi järjestetään viikko ennen juhannusta valtakunnallinen K-senioritapahtuma ”Kesäkokous” jossakin Suomessa. Vuonna 2017 se on Ikaalisten Kylpylässä.

K-seniorien golf-turnaus järjestetään joka vuosi niin ikään eri puolilla Suomea.

Jäsenmaksu on nykyisin 10 € henkilö ja uusi jäsen saa rintaansa K-seniorien valtakunnallisen pinssin osallistuessaan ensimmäisen kerran toimintaamme. Jäsenmaksu veloitetaan vuosikokouksen jälkeen, yleensä maaliskuussa henkilöittäin ja sähköpostilla.

Kerhon tilinumero on FI145620 0920 2915 30

 

Nettisivut ja tiedottaminen

Kaikilla Suomen K-seniorikerhoilla (12) on omat nettisivut osoitteessa www.k-seniorikerhot.fi, lisäksi K-senioreilla on suljetut Facebook – sivut osoitteessa K-seniorikerhot.

Puheenjohtaja lähettää jäsenkirjeen kaksi kertaa vuodessa. Siinä kerrotaan menneistä ja tulevista tapahtumista ym. ajankohtaista asiaa jäsenistölle tiedoksi.

Kerhon puheenjohtajan toimii Osmo Savolainen, sihteerinä Seppo Nevalainen ja talouden hoitajana Reijo Tella. Muut tiedot löytyvät kotisivuiltamme Savo – Karjalan K-seniorikerho.

Mukavaa yhdessäoloa K-seniorien parissa!

Osmo Savolainen
puheenjohtaja
0500550751
osmo.savolainen@pp3.inet.fi